divendres, 20 de gener del 2023

Clàssic Sant Martí 2023. Segona ronda.


19 de gener de 2023. Tal i com estava programat s'ha jugat la segona ronda del X Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2023.

Aquesta segona ronda s'ha desenvolupat sense gaires sorpreses. Com a sorpreses, podem destacar les victòries de: Antoni Fabregas (1744) sobre el cubà Carlos Fidel Taboada (2070), Clemens Bieg (1762) sobre Roger Cervelló (2024), Estanislau Plantada (1545) sobre Joan Vallbona (1892). Així com les taules entre Juan Niubó (1743) i Ricard Nadal (2018). Tot normal, ja que sempre hi ha rondes a on algun "peix petit" es menja a un "peix gran".

Podeu consultar els resultats d'aquesta ronda des d'aquest enllaç.

Segueixo sense poder apropar-me a la seu dels torneig, amb la qual cosa escric "d'oïdes". També ressaltar que, com va passar a la primera ronda, les fotografies són del Javier Ríos.

No obstant això, voldria ressaltar dos petits detalls (o potser no tan petits) que m'han cridat l'atenció.

El primer ha estat que en  els taulers havia un cartellet amb el nom i número de cadascun dels participants. Això que és molt normal en els oberts internacionals, no ho és tant en el tornejos intersetmanals. Un detall que més d'un participant ha agraït a l'organització.




El segon ha estat que l'organització ha posat a disposició dels participants porcions de tres pastissos diferents. La veritat que sembla que la iniciativa ha tingut força èxit.


Poc més puc dir. Com es diu habitualment, les imatges diuen més que les paraules, doncs aquí teniu unes quantes fotografies (com he dit abans, aquestes fotos són del Javi Ríos).




























En fi, crec que tot està funcionant molt bé. De la qual cosa m'alegro força.

Salut i escacs,    

 

1 comentari:

Juan Niubó ha dit...

Gràcies per fer esmena del peix petit ;)