dimecres, 18 de gener del 2023

Per equips. 1a Nacional Grup II


El proper cap de setmana, els dies 21 (Divisió d’Honor) i 22 (totes les altres categories) comença un nou Campionat de Catalunya per equips.

Campionat que durant quatre mesos mou, ronda a ronda, milers de jugadors i jugadores; tan si val la categoria, els participants s'ho prenen amb una gran il·lusió i dedicació, tant si juguen a Divisió d’Honor, com si juguen a Tercera Provincial.

Després de la pandèmia i amb un per equips 2022 en el qual la majoria d'equips van tenir una manca de participació de molts dels seus jugadors, aquest per equips 2023 es presenta com a el de la normalitat, o això és el que tots desitgem.

Podeu accedir a totes les categories des d'aquest enllaç

Com sabeu el meu club és el Club d'Escacs Sant Martí, enquadrat a la Primera Nacional Grup II.

La Primera Nacional (dos grups) cada cop s'està posant més exigent, amb equips que de ben segur podrien competir a la Divisió d'Honor, però no tots ells poden pujar, que hi farem.

Avui us vull parlar de la Primera Nacional Grup II (a on, com he comentat abans està el meu club), en concret de les llistes de forces que presenta cada equip (aquestes llistes són les que marquen l'ordre que es té que respectar en cada encontre).

Primer us passo els equips d'aquest grup, amb el número que va permetre fer el calendari.

Imatge: FCE

Ara us passo l'ordre de força de cada equip, us poso fins el número 15, es a dir, els 10 titulars més 5 suplents (si en algun cas algun equip té que posar jugadors amb números més als, es que aquest equip té un problema).













Com heu pogut veure, el Barcelona al ser un B, el seu llistat va del 11 fins el 25.

Aquests llistats són en teoria el potencial de cada equip, però després a la practica, ja es veurà amb quins jugadors podran comptar cadascun dels equips.

En fi, un repte apassionant, en un grup, que tant per dalt, com per la part baixa, està molt igualat.

Salut i escacs,