divendres, 13 de gener del 2023

Ha començat el Clàssic Sant Martí

 


Ahir, 12 de gener, es va jugar la primera ronda del X Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2023. Com veieu és la desena edició, es a dir, un torneig totalment consolidat.

No obstant això, aquesta edició és la primera després de la pandèmia i això sempre determina tenir alguns dubtes.

Doncs no, el torneig ha començat sent un èxit de participació. Això rarament és casual, molt mèrit és dels organitzadors, i molt especialment del Pablo Castillo i el Javier Ríos, autèntics especialistes en la bona gestió de l'organització de tornejos.

Abans de continuar, comentar que jo encara estic convalescent de l'operació que em van fer el desembre passat. Malauradament he tingut alguns problemes en la recuperació, agreujats amb una inoportuna infecció, que fa que la recuperació sigui molt lenta; a dia d'avui ni tan sols put sortir de casa.

Això fa que aquest article el tinc que fer pel que he llegit i pel que m'han comentat els meus companys de club. També comentar que totes les fotos que surten me les ha passat el Director del Torneig, el Javi Ríos.

Ara si, anem per "matèria". El primer problema que els organitzadors es van trobar va ser que la sala habitual, la sala d'actes del Centre Cívic, a on es van fer els anteriors tornejos, per unes obres no es podia utilitzar.

Afortunadament el torneig s'ha pogut fer en la sala que hi ha a la quarta planta. Pel que veig a les fotos i pel que m'han comentat, la sala ha estat totalment adequada. Els participants han comptat amb la suficient amplitud per poder jugar amb comoditat.

Podeu consultar els resultats d'aquesta primera ronda des d'aquest enllaç.

Us passo algunes fotos d'aquesta ronda, torno ha comentar que les fotos no són meves, estan fetes pel Javier Ríos.
























Voldria també ressaltar que el torneig compta amb un equip arbitral de luxe, amb la Mireia Ramón i el Pablo Castillo; uns arbitres molt experimentats!

En fi, crec que el Club d'Escacs Sant Martí és un club amb una molt bona capacitat organitzadora de tornejos i que aquest en concret de ben segur serà recordat com un dels millors tornejos intersemanals de l'any 2023. Temps al temps.

Salut i escacs