diumenge, 8 de gener del 2023

Comença l'espectacle

Mes de gener, el mes que comença, des del meu punt de vista, el torneig més important dels que es juguen a Catalunya.

Com us podeu imaginar estic parlant del Campionat de Catalunya per equips, torneig que setmana rere setmana mou a milers de jugadors i jugadores per tota la geografia catalana.

Podem dir que el Campionat de Catalunya per equips, juntament amb el Circuit d'Oberts Internacionals, són la "joia de la corona" dels escacs catalans.

Però, apart d'aquests dos grans esdeveniments i dels grans oberts fora del circuit, hi ha un "degoteig" constant durant tot l'any de tornejos setmanals, organitzats per clubs, que fan que l'oferta escaquística a casa nostra sigui impressionant.

En aquest article us vull donar difusió dels que comencen aquest més de gener (potser em deixi algun, si és el cas demano disculpes als organitzadors).

Imatge: C.E. Tres Peons

Imatge: C.E. Sant Martí

Imatge: C.E. Tres Peons

Imatge: FCE

Imatge: FCE

Imatge: C.E. Tres Peons

Imatge: C.E. La Lira

Imatge: FCE

El Campionat de Catalunya per equips comença el 21 de gener per a la Divisió d'Honor i el 22 de gener per a totes les altres categories.

Podeu consultar la circular d'aquest campionat des d’aquest enllaç.

Trobareu tota la informació referent als equips participants en aquest campionat en aquest enllaç.

Com he posat al títol d'aquest article, "comença l'espectacle". Crec sincerament que l'oferta escaquística anual que es pot trobar a Catalunya no té comparació en cap lloc del món; òbviament no tinc totes les dades per poder asseverar-ho al 100%, però no crec equivocar-me gaire.

Salut i escacs,