diumenge, 21 de juliol del 2024

Obert Internacional Sant Martí 2024. 8a ronda



Dissabte 20 de juliol, dia de jornada doble. Però no perquè es doblin rondes al internacional, el fet és que pel matí s'ha desenvolupat el torneig blitz que dins les dates de l'Obert Internacional, el Club d'Escacs Sant Martí organitza cada any.

És per aquest motiu que avui faré una crònica doble.

XXIV Obert Blitz Sant Martí 2024


Pel matí s'ha jugat aquest torneig blitz, ja un clàssic com a complement de l'obert internacional. També és bastant habitual que els titulats de l'obert no el juguin ja que en aquest torneig blitz no hi ha premis en metàl·lic.

El torneig ha comptat amb 114 participants, que està força bé. 

El primer classificat ha estat el jugador Cristian Fernandez, amb 8 punts.


Segon ha quedat el jugador Fernando Valenzuela (Xile), amb 7'5 punts.


Tercer ha estat el Siddharth Singh (EE.UU) , amb 7'5 punts. 


Podeu consultar la classificació final des d'aquest enllaç.

Pel que fa a la participació de jugadors locals, es a dir del Club d'Escacs Sant Martí, destacar la sisena plaça de l'Evarits Pérez i millor jugadors del Sant Martí, així com la millor classificació com a veterà (+60) que ha aconseguit el Norberto Moreno. Enhorabona a tot dos!!.



Podeu accedir a l'àlbum de fotos d'aquest torneig des d'aquest enllaç.

Bé, passem ara a la ronda que avui toca.

Vuitena ronda del XXIV Obert Internacional Sant Martí 2024

Tal i com comentava ahir, en les dues últimes rondes les victòries “paguen el seu preu en or”, doncs, si, els resultats a la part alta de la classificació, tant al grup A, com al grup B, fan que aquesta propera novena i última ronda es presenti com realment apassionant.

Al grup A el GM Viktor Matviishen i el GM Marc Narciso comanden la classificació amb 6'5 punts. A l’útima ronda es tenen que enfrontar i qui guanyi serà el campió.



Resultats grup A    

Al grup B el Ms Midilesh ha guanyat i es líder en solitari amb 7'5 punts, seguit per Vihaan Dawda amb 7 punts. Aquests dos jugadors s'enfronten a l'última ronda i un d'ells serà el campió. 


Resultats grup B

Podeu accedir a l'àlbum fotogràfic d'aquesta vuitena ronda des d'aquest enllaç 

Tant al grup A, com al grup B, a la novena ronda tot fa pensar que hauran partides realment apassionants. Recordeu que aquesta novena ronda es juga pel matí.

Fins aquí l'article d'avui, demà última ronda i final del torneig.

Salut i escacs,