dilluns, 15 de juliol del 2024

Obert Internacional Sant Martí 2024. 3a ronda


Dilluns 15 de juliol, tercera ronda de l'Obert Internacional Sant Martí 2024.

Heu sentit parlar sobre "La Llei de Murphy"? Resumint molt podem dir que "La Llei de Murphy" és un principi que postula que "si alguna cosa pot sortir malament, sortirà malament". S'utilitza per descriure situacions en què les coses semblen fer un gir inesperat o negatiu.

Agafant aquesta última explicació, dir que durant tot el que portem de 2024 m'han fet diverses proves mèdiques i totes han estat pel matí. Doncs bé, el dijous passat em van programar una nova prova mèdica per avui i en aquesta ocasió ha estat per la tarda, en mig de l'Open. Visca Murphy! No?

En conseqüència en aquesta tercera ronda no he pogut fer gaires fotografies. Afortunadament, en aquesta ocasió m'està ajudant en tasques fotogràfiques el meu net, que s'ha fet càrrec del temps que no he pogut estar.  

A la ronda d'avui, a la part alta de la classificació , tant al Grup A, com al Grup B, s'han produït algunes taules. Això pot indicar que hi ha molta igualtat, les pròximes rondes ho comprovarem.

Aquests són els primers del ranking, que com podeu comprovar més d'un ha tingut certes dificultats en aquestes primeres rondes.

El GM Viktor  Matviishen número 1 del Ranking.


El GM Dylan Isidro Berdanyes número 2 del Ranking


El MI  Michel Alejandro Díaz número 3 del Ranking


El GM Hipòlit Asis número 4 del Ranking i primer català


El GM Marc Narciso número 5 del Ranking


Com sempre us passo unes fotografies d'aquesta ronda:

Nicole Zlotchevsky, avui ha jugat al primer tauler del Grup B.


Javier Rios
, en plena meditació.


Fernando Poyato
, recuperant la forma.


Joves promeses.





Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta tercera ronda des d'aquest enllaç.

Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d'Escacs Sant Martí, on trobareu molta informació. Ho si voleu anar directament al chess-results, ho podeu fer des d'aquests enllaços:

Resultats grup A   Resultats grup B

Fins aquí l'article d'avui, demà més.

Salut i escacs,