dijous, 13 de juliol del 2023

Obert Internacional Sant Martí 2023. 1a ronda


Avui, 13 de juliol, ha començar el XXIII Obert Internacional Sant Martí 2023. En aquesta ocasió el torneig compta amb 260 inscrits, repartits entre el grup A i el grup B.

Per començar comentar que la sala principal està força canviada. L'administració va decidir fer un canvi de la sala d'actes del Centre Cívic (es va fer sense cap consulta a les seccions del centre), després de les protestes de les diferents seccions que no volien perdre la sala d'actes que totes feien servir en algun moment, van decidir fer els canvis pertinents perquè la sala fos més adequada a les necessitats de les entitats; sembla ser que les noves obres no començaran fins el mes d'octubre. Els organitzador del torneig han fet tot el possible per adequar-se a la nova situació, i sincerament crec que ho han fet força bé; però no ha hagut manera d'aconseguir que es possés una porta d'entrada, amb la qual cosa és bastant probable que en algun moment tinguem que patir al torneig més sorolls dels que són habituals.

Tenint en compte això que acabo de comentar, l'organització ha repartit els participants prevalent  que hagi més participants a la sala que està a la quarta planta. Sala que ja es va fer servir a l'obert de l'any 2022 i que durant aquesta temporada s'han desenvolupat diferents tornejos, amb la qual cosa s'ha demostrat que és una sala amb totes les garanties.


Durant aquest esdeveniment cada dia faré un àlbum fotogràfic, es a dir, al final de la competició hauré fet 9 àlbums i si sumem el del torneig de blitz,10 àlbums.

Tots aquests àlbums hi seran, com no pot ser d'altra manera, al web del Club d'Escacs Sant Martí al qual podeu accedir des d'aquest enllaç.

Paral·lelament vull fer un article cada dia en aquest blog, però no tant per la vessant competitiva que podeu tenir per diversos mitjans, especialment el ja mencionat web del Club d'Escacs Sant Martí, sinó per publicar algunes fotos amb anècdota (suposant que hagi) i posar l'enllaç del corresponent àlbum.

Si us sembla, comencem amb aquesta primera ronda. Passem a comentar algunes fotos:

Les primeres fotos són un testimoni gràfic del cobrament de les inscripcions de les persones que no ho havien fet prèviament. Afortunadament, cada cop hi ha més persones que fan el pagament prèviament via transferència, el que agilita molt el procés.



L'Andrés Rojas no és el director del torneig, però a la pràctica, com si ho fos.


L'Eduard Arilla és el president del club. Però que ningú s'equivoqui, no és un president “Desigual”.


L'Evarits va ser l'encarregat de fer la presentació.


Tenim al David Poyato com a tècnic retransmissió, tot un veterà en aquesta qüestió.


Com a àrbitres, tenim de lo millor del panorama català.


Podeu accedir a l'àlbum fotogràfic d'aquesta primera ronda des d'aquest enllaç.

Els resultats i emparellaments es publiquen cada matí al web de Club d’Escacs Sant Martí. També els trobareu entrant des d'aquests enllaços:  

Resultats grup A.    Resultats grup B.

És la meva intenció fer articles d'aquest tarannà totes les rondes, així que, demà més.

Salut i escacs,