dijous, 25 de maig del 2023

XIX Torneig Actiu Sant Martí 2023


Aquest torneig s'ha disputat els dissabtes 6, 13 i 20 de maig pel matí (en cada jornada es disputen tres rondes), de les 10:00 hores, fins les 13:00 hores aproximadament.

El format és per sistema suís a 9 rondes amb un ritme de 30 minuts per jugador a finish. El local de joc ha estat a la 6a planta del Centre Cívic Sant Martí

La inscripció és gratuïta i oberta a tot jugador federat o no federat. És un torneig obert a tots els jugadors del club, però molt especialment als jugadors no federats del club i també als jugadors no federats del barri.

Aquest torneig i també el XIX Torneig de Ràpides Sant Martí 2023 (torneig format llampec a 5 minuts, que tal com es pot veure al cartell de difusió, està prevists que es jugui el proper dissabte dia 27 de maig) des del club no es consideren com a tornejos socials, que cada any es juguen a la tardor.

Aquest tornejos que es juguen al mes de maig, són tornejos per a socis però també i molt especialment pels jugadors no federats i oberts a tothom que ho vulgui jugar.

En fi, dir que el torneig ha estat competit i ho ha guanyat el Roger Gallo.


Segon ha quedat el David Poyato.


En tercera posició ha quedat el Carlos Fuentes.


Al torneig ha imperat un molt bon "rollo".



Podeu consultar els resultats de la novena i última ronda, des d'aquest enllaç.

La classificació final ha estat aquesta:


Us passo unes fotografies d'aquest torneig.

















Un torneig que pel que he pogut constatar la gent s'ho ha passat força bé. Destacar una participació femenina important, i en aquest cas no eren nenes, eren dones, el que també està molt bé.

Tal i com us he comentat abans, el proper dissabte 27 de maig, està programat el XIX Torneig de Ràpides Sant Martí 2023 obert també a tothom (federats i no federats, inscripció gratuïta), us animo a participar. 

Salut i escacs,