dijous, 25 de juliol del 2019

Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs 2019 (agost)



El passat dia 2 de juny, vaig parlar del Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs d’enguany.
Vaig parlar dels que s'havien jugat prèviament i vaig publicitar els que estaven previstos pel mes de juny; també em vaig comprometre a fer el mateix sobre els tornejos que es tenien que jugar els mesos de juliol, agost i setembre.

Doncs avui toca parlar dels tornejos que es jugaran el proper mes d’agost, que com la majoria de vosaltres sabeu, en aquesta ocasió majoritàriament són a ritme clàssic.

XXIX Obert d’Escacs La Pobla de Lillet, del 2 al 10 d’agost.



Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.

45è Obert Internacional d’Escacs Ciutat de Badalona, del 2 al 10 d’agost.



Podeu accedir a tota la informació des d’aquest enllaç.

Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.

XX Obert Internacional de Figueres “Miquel Más”, del 13 al 20 d’agost.


Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.

III Open Internacional de Sant Adrià de Besòs, del 14 al 22 d’agost.


Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.

XXI Open Internacional de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, del 23 d’agost a l'1 de setembre.




Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.

Fins aquí el mes d'agost, una molt bona proposta de forts tornejos, especialment “la joia de la corona” Open Internacional de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Si esteu interessats, encara esteu a temps d'apuntar-vos a un o a diversos tornejos; l'oferta és realment variada, tant en la composició dels tornejos, com geogràficament.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Excelent difusio dels Oberts d Agost.Tots mereixen la meva simpatia i reconeixement perque darrera d aquest enunciat s adivina un enorme quantitat de treball i amor pels escacs.No obstant vull destacar Badalona(alla vaig començar a jugar escacs,Sants efectivament la"joia de la corona" on es juga desde el meu punt de vista al meu ritme favorit Yambe vull destacar el de La Pobla de Lillet on apareixen activitats per a tota la familia.
I com que els ultims dies del Sant Marti varem tenir l ordinador espatllat m agradaria oferir algun consell per millorar un torneig excelent.Veig perfecte la zona restringida als primers taulers que naturalment son les partides mes interesants i l aglomeracio no es aconsellable.Pero es podria promocionar la"sala clandestina" on apareixen les millors partides o millor encara si fos posible habilitar una sala mes gran,Tambe, per acabar i d aqui un temps seria interesant la galeria de fotos tematica participants,organitzadors i arbitres"pipes d honor" i mencio especial a la"posicio masclista" del torneig Cap peça ni peo al flanc de Dasma!!!Brutal!!!! Molt bona feina amic!!!!Salut FRed

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic, gràcies pel teu comentari.

El teu comentari d'avui tracta tan sols tres temes (afortunadament), tractaré de tocar els tres:

1. Totalment d'acord que tots els opens del circuit mereixen un gran reconeixement a les seves organitzacions. Desgraciadament, en general, la gent no és conscient de l'esforç que això suposa.

2. Tu, no canviaràs mai, sempre donant consells. Com sé que ho fas de bona fe, són d'agrair; però company, pensa que no sempre són possibles de realitzar les teves propostes.

3. També agrair-te la menció a les meves fotos, ho fas amb el teu particular humor que no tothom entén (i que a vegades ha creat mal entesos), però jo, que fa 45 anys que et conec, entenc quasi tot del que dius i penses.

Salut amic,