dilluns, 22 de juliol de 2019

Obert Internacional Sant Martí 2019. Novena i última ronda.Novena ronda del XXI Obert Internacional Sant Martí 2019. Avui “s'ha venut tot el peix”.

A diferència del que és habitual a les últimes rondes, que fora dels que lluiten per assolir algun premi, en els altres taulers sol haver poca lluita, en aquesta ocasió, en general, els participants han estat lluitadors.

Al grup A, tal com estava previst des de la ronda anterior, el primer classificat i campió del torneig a estat el GM francès Maxime Lagarde, segon ha quedat el GM d’Armènia Tigran K. Harutyunian i la tercera posició ha estat pel MI de Lituània Titas Stremavicius.Podeu consultar els resultats d'aquesta ronda en aquest enllaç.

Podeu consultar la classificació final del grup A des d'aquest enllaç.

El grup B ha estat força competit fins l'última ronda. El primer classificat ha estat el jove jugador de l’Ateneu Colon de Barcelona, el Martí González, el segon classificat ha estat el Javier Morais de la Penya Mollet XXI i tercer ha estat el Valentyn Prokofiev d’Ucraïna. Podeu consultar els resultats d'aquesta ronda en aquest enllaç.

Podeu consultar la classificació final del grup B des d'aquest enllaç.

Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta novena ronda (121 fotografies) des d'aquest enllaç.

Podeu accedir a l'àlbum del lliurament de premis (58 fotografies) des d'aquest enllaç.

Us passo també el vídeo que ha fet la Diana Ruth, filmat pel Jordi Sabater, del lliurament de premis.
Per acabar, us poso de nou l'enllaç del Club d'Escacs Sant Martí, on, com sempre, trobareu molta informació.

Fins aquí l'article d'avui, demà... a descansar, que ja toca.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Blas Rodriguez Vega ha dit...

Hola a tots, vull felicitar el club escacs Sant Martí pel magnífic desenvolupament de la seva XXI Obert Internacional Sant Martí 2019. Volia també felicitar les persones que, desinteressadament, s'han ocupat de l'organització del mateix i als àrbitres, que han realitzat una gran tasca. I volia agrair sincerament el tracte rebut de tots ells, sempre atents a les necessitats dels participants i especialment als que, per una o altra raó, requerim d'alguna atenció determinada.
Gràcies a tots i, com no, també al fotògraf titular d'aquest bloc per la seva contribució a "immortalitzar" el nostre estimat esport.

Blas Rodríguez Vega

Roger Salvo ha dit...

Hola Blas, és una alegria per a mi que hagis entrat en aquest blog. També agrair-te les teves paraules.

Sovint ens trobem amb participants que fan ressò de petits detalls que no els agraden i no són capaços d'apreciar la globalitat i complexitat d'un esdeveniment com aquest; és per això que les persones com tu que ens animen a seguir progressant ens estimulen força.

Salutacions company,