diumenge, 19 de febrer del 2017

19 de febrer de 2017. Cinquena ronda



En aquesta cinquena ronda hem anat a Olot, tercera ronda fora de casa i tercer viatge; un viatge de més de 100 Km, que varia segons la ruta que agafis.

Olot és la capital de la comarca de la Garrotxa dins de la província de Girona. És una ciutat especialment coneguda pel seu interès natural i per formar part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La ciutat d'Olot té tot el seu terme municipal dins de l'espai protegit d'aquest Parc.


Per aquelles terres tenen una dita: “Com a Olot enlloc”, i és que estem parlant d'una ciutat activa, monumental, devota dels seus gegants i de la faràndula, amiga de l'art i de la bona taula; la ciutat dels volcans.

Us passo dos vídeos sobre la ciutat d'Olot. El primer és un vídeo de promoció curt, que dona una visió molt general; el segon és més llarg, habitualment en els espais explicatius d'un territori, procuro que els vídeos no siguin gaire llargs, en aquest cas he fet una excepció, ja que és un vídeo molt ben fet i que explica aquesta temàtica força bé.




Tinc clar que la ciutat d’Olot i tota la zona volcànica es mereix una visita amb més calma, ho poso a la meva agenda, espero poder-ho fer ben aviat.

Però anem per feina, començo la crònica del nostre viatge a Olot. Hem sortit de Barcelona a tres quarts de vuit i agafant la ruta de Vic, Manlleu i el Túnel de Bracons, hem arribat a Olot a un quart de deu. Jo sempre que havia anat a Olot feia la ruta Girona, Banyoles, Besalú, Olot; però segons el Google Maps, la ruta per Vic és més curta.

El matx es preveia difícil, l’Olot té un molt bon equip. Però la realitat ha estat contundent, l’Olot ens ha passat per sobre i ens ha guanyat per 8,5 a 1,5, cap excusa, han estat molt millor que nosaltres.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:





Després, per reposar forces i pal·liar les penes, hem fet un molt bon àpat al mateix centre d'Olot, al Restaurant la Bóta. Realment, jugar a escacs, la veritat és que en aquest campionat no ho estem fent gaire bé, però de companyonia i bon rotllo anem sobrats.




Puntuar amb l'Olot era complicat i no ho hem aconseguit. Però ni de lluny ningú pensi que baixarem els braços, hem de seguir lluitant i lluitant, mantenint una actitud que ens permeti, sigui el que sigui el resultat final del campionat, estar orgullosos de la nostra aportació.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:M'ho he pasat molt bé amb els videos d'Olot.Has fet com de costum un treball excelent!!!.Tinc molts bons records de l'Olot escaquistic i de la seva cuina.Dels altres elements reconec que em falten dos o tres visites amb profunditat.En quant al resultat escaquista no pasa res.Heu perdut la cinquena final i resten quatre per intentar consolidar la categoria.Com dius molt bé no cal baixar els braços i tenir la consciencia tranquila,al finalitzar el campionat.Molts anims i fins la setmana que vé amic!!!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Frederic,

Moltes gràcies per les teves paraules d'ànim i, com no pot ser d'altra manera, felicitar al Congrés per la important i contundent victòria sobre el Sant Boi. Ara la vostra salvació sembla realment possible!

Salutacions amic,