diumenge, 26 de febrer del 2017

26 de febrer de 2017. Sisena ronda


Després de la derrota amb el Congrés i la desfeta a Olot, hem arribat a la sisena ronda en una situació certament crítica.

Tant el Club Escacs La Lira, com nosaltres, encaràvem aquest matx com una final, el que perdés quedava en una situació molt complicada.

El matx ha estat força competit, tan competit i igualat que el resultat ha estat un empat, aquest mig punt ens complica la vida a tots dos equips i fa que salvar la categoria es faci cada cop més difícil.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:





Com sempre hem compartit local amb l'equip “B” i l'equip “E”.

El Sant Martí B ha jugat amb el Mollet B, i el resultat ha estat de 5 a 5.



El Sant Martí E ha  jugat amb La Lira E, i el resultat ha estat de 1’5 a 2’5 a favor dels de Sant Andreu.


Guanyar avui era important per poder mirar el que resta de campionat amb un cert optimisme, l'empat ens posa les coses molt més complicades; però encara hi ha diferents equips en la nostra situació i l'esperança és l'últim que es té que perdre.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger,No hi ha dubte de que es una lliga molt disputada i com diu el Simeone cal anar partido a partido.El que ara sembla negre,en una ronda es pot invertir totalment la situació per tant "només "cal competir al máxim i estar convençut que s`ha actuat al 100%.Aquesta ha de ser la actitud.Posiblement les dos properes rondes no sortiu com a favorits en les apostes però si sou capàços de jugar del 1 al 10 teniu equip per competir amb qualsevol.Molts anims!!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies pels teus ànims. Pel que respecta a nosaltres el tema està força “pelut”, però com dic a l'article, l'esperança és l'últim que es perd.

En canvi vosaltres esteu fent els deures i teniu la salvació a tocar, felicitacions.

Salutacions,