diumenge, 5 de febrer del 2017

5 de febrer de 2017. Tercera ronda


Tercera ronda i segon viatge, aquest cop a la ciutat lleidatana de Tàrrega.

Tàrrega, capital de la comarca de l'Urgell, és una població de Ponent (les Terres de Ponent són una regió natural al voltant de la ciutat de Lleida, que comprèn les comarques situades a les conques fluvials del Segre i el Cinca, és a dir, el Segrià, la Noguera, el Pla d'Urgell, l'Urgell, la Segarra i les Garrigues, a més de les comarques aragoneses que coneixem com la Franja). La ciutat de Tàrrega compta amb una població de 16.481 habitants segons dades de l’IDESCAT per l’any 2016.


Hem sortit de Barcelona a les 8 hores i el viatge ha estat condicionat per l'avaria d'un dels cotxes a l'A2, en concret poc després de passar la població de Cervera. Els ocupants d'aquest vehicle els hem ubicat en altra cotxe que no anava ple, però el conductor, el Pablo Castillo s'ha quedat esperant la grua; afortunadament, el Pablo ha aconseguit que el portessin el cotxe a un taller i després agafar un taxi a Cervera i arribar al local de joc pocs minuts abans del termini per perdre per incompareixença.  .
El matx ha estat molt lluitat amb canvis sobtats en algunes partides, al final hem guanyat per la mínima. Com fet més destacat d'aquest matx, cal ressaltar l'actitud del Pablo que malgrat del contratemps de l'avaria del seu cotxe ha aconseguit poder jugar la seva partida, això si, amb una greu manca de temps, i malgrat això ha aconseguit un importantíssim mig punt per l'equip.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:





Després dels escacs, com no pot ser d'altra manera, hem fet un bon àpat a la mateixa Tàrrega, al restaurant El Celler de l'Artista.


Després de tres rondes tenim 1,5 punts. El matx d'avui era fonamental per a nosaltres, com també ho serà el proper, contra el Congrés la propera setmana. Un matx molt especial per a mi.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Quines peripecies!!! Els metges que no saben jugar a escacs et recomanen quan pateixes del cor:Faci algo tranquil!!Jugui a escacs pensant que es alguna cosa sedentaria i relaxada."Nada parecido con la realidad" com explica aquest matx que ja heu començat a guanyarquan heu portat un equip més fort que altres vegades.Bravo també per el Pablo que ha fet una heroicitat!!.Aqui explico una altre"batalleta" meva Fa cinquanta anys jugant el social del Sant Josep que es feia els dissabtes a la tarda,de 16,30 a 20,30 h.va resultar que jo llavors era soci del Barça i a les 20,30 hores començava un Barça-Espanyol que jo naturalment no em volia perdre i clar tenia que finalitzar la partida inexorablement a les 19,30 hores per poder tenir temps d'arribar al camp.No recordo si va guanyar el Barça però jo si que vaig guanyar a un destacat jugador del primer equip amb una hora de desventatga(llavors s'aplaçaven les partides després de la jugada 40)Inconsciencies de la juventut!!!Fins el diumenge amic!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

La teva capacitat d’explicar “batalletes” és fantàstica. Veig que no vols fer cap referència al dramàtic matx que tenim la propera setmana. A més, resulta que els nostres segons equips també s’enfronten i com estarem tots a la mateixa sala, serà un autèntic matx a 20 taulers!!

Salutacions amic, i fins el proper diumenge.