diumenge, 3 d’octubre del 2021

XXXVIII Social Sant Martí 2021


Tal i com vaig anunciar fa poques setmanes, ahir dia 2 d'octubre va començar el social del Club d’Escacs Sant Martí a ritme clàssic.

Després de tants i tants mesos, realment va ser un esdeveniment molt especial. Primer de tot dir que es van tenir en compte totes les mesures sanitàries que recomana la Federació Catalana d’Escacs, però a pesar d'això la relació d'inscrits ha estat per sota del que era habitual en anys anteriors, 30 inscrits quan en altres ocasions el número d'inscrits ha estat al voltant dels 40.

Però no per això deixa de ser un primer pas important, poc a poc anirem avançant cap la normalitat.

Podeu consultar la relació d'inscrits en aquest enllaç.

Cal ressaltar que en aquesta primera ronda no ha hagut cap resultat de taules. Podeu consultar els resultats d'aquesta primera ronda des d'aquests enllaç.

Us passo unes fotos, les primeres que faig des de que va començar la pandèmia, una autentica alegria per la meva part!












Be, ja he comentat que la participació ha estat per sota a la d'altres anys anteriors; cal ressaltar que entre altres no juguen aquests social amics que habitualment el jugaven com: l’Òscar Ruiz, el David Vivancos, el Beto Moreno, el David Alberto Martínez, el David Peña... estic convençut que, poc a poc, ells i molts altres s'aniran incorporant a les dinàmiques del club.

Altre qüestió es la situació de les persones que durant aquest temps de pandèmia no han renovat com a socis. Aquesta situació no és solament nostre, del Club d’Escacs Sant Martí, en major o menor grau ho han patit la immensa majoria de clubs. Bé, es de desitjar que en les properes setmanes i mesos, es pugui  solucionar aquesta mancança.

Salut i escacs,