divendres, 5 d’abril del 2019

Nou àlbum de fotografies


Com sabeu els que seguiu aquest blog, a la part de dalt hi ha una sèrie de pestanyes amb diferents informacions.

Si us fitxeu les pestanyes són:

Pàgina d'inici, Els meus clubs, Webs, Federacions, Clubs, Fotos, Botiga, Vídeos, Facebook.

A la pestanya de fotos hi ha diversos enllaços a àlbums de fotografies que he confeccionat. Dins d'aquests àlbums hi ha, fins ara, dos àlbums amb el títol d'Amics, companys i coneguts, i ara he posat un tercer àlbum d'aquesta temàtica.




El primer va ser un àlbum amb fotografies que van des de l'any 1965 fins l’any 2017 amb un total de 227 fotos. Aquest àlbum em va donar força feina donat les dificultats per trobar fotografies antigues.

El podeu trobar a la pestanya de fotos o si preferiu en aquest enllaç.

A partir de l'any 2017 vaig decidir fer un cada any, amb la qual cosa el següent va ser: “Amics, companys i coneguts 2018”.

El podeu trobar a la pestanya de fotos o si preferiu en aquest enllaç.

Com no podia ser d'altre manera, aquest any he començat un altre àlbum. Òbviament, encara queda molt per completar l'any, però he pensat que estava madur per poder-lo compartir, ja que fins ara ja hi ha 170 fotografies.

El podeu trobar a la pestanya de fotos o si preferiu en aquest enllaç.

Les fotografies d'aquests àlbums estan posades cronològicament, es a dir, en aquest àlbum 2019, primer he posat les fotos de la Copa Catalana, després el Clàssic Sant Martí i el per equips; també he posat altres fotos on surten gent propera i per finalitzar unes poques fotos de l'Obert Primavera de La Lira que va començar ahir.

Us passo unes poques fotos explicatives:

Uns dies abans de Reis, el nostre amic i company de club, el Rafa Miralles, va fer de patge a un Mercat del barri. Aquí el veiem amb el David Vivancos que va anar a entregar la carta al Reis.

Fotos a la Copa Catalana





Fotos Clàssic Sant Martí




Fotos per equips




Situació que pot passar si el teu contrincant triga en arribar més del compte

Obert Primavera La Lira



Varis

Foto: Facebook Xarxa de Mat


Premis Saba 2019

Foto: Facebook Xarxa de Mat

Bé, són 170 fotos i tan sols estem al mes d'abril, la immensa majoria d'aquestes fotos són fetes per mi, altres les he tret de Facebook i unes poques me les han fet arribar per Whatsapp. D'aquí a final d'any aquest àlbum s'incrementarà notablement, m'agradaria poder afegir amics, companys i conegut nous.

Salut i escacs,