diumenge, 27 de gener del 2019

Per equips. Segona ronda


Segona ronda i el Club d'Escacs Sant Martí tornem a jugar fora de casa, en aquesta ocasió amb el Club d'Escacs Margall al barri del Guinardó de Barcelona.

És curiós, però havent-me enfrontat anteriorment en diverses ocasions al Maragall, sempre ho havia fet amb el meu equip, tant el Congrés com el Sant Martí, com equip local, sent aquesta ocasió la primera que els visitava al Guinardó.

El local social del Maragall està ubicat a l'Associació Joan Maragall de veïns i veïnes, en concret al carrer La Bisbal, molt a prop de l'Avinguda Verge de Montserrat.


El matx ha estat força estrany, a pesar de l'ajustat del resultat, no hem tingut cap partida inferior en cap moment, és més, l'única partida que hem perdut estava molt superior fins que el nostre jugador ha fet un error colossal que l'ha fet abandonar.

En realitat mai hem patit pel resultat final, ja que teníem varies partides superiors que la lluita i el bon jugar dels del Maragall ha fet que acabessin en taules, el que feia, no obstant, que guanyéssim el matx.

Podeu consultar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç. 

Els altres resultats d'aquest grup han estat aquests:


Com és habitual en aquestes cròniques, us passo unes fotos:










Com vaig comentar a l'article anterior, la Primera Divisió és una categoria realment dura i complicada, en aquesta segona ronda, en aquest grup, han hagut diversos resultats força ajustats i tan sols un realment ampli. Aquí ningú regala res.

Salut i escacs,