dimarts, 1 de gener del 2019

2019


Bé, ja estem al 2019, això no hi ha qui ho pari. A partir d'ara tot és futur, l'any 2018 ja és passat, tan proper i tan llunyà. En canvi, el que són les coses, sembla que el per equips va acabar fa dos dies i resulta que ja estem en portes del proper. El Campionat de Catalunya per equips 2019 comença el 20 de gener per a la majoria dels “mortals” i el 19 de gener per als “sers superiors” de la Divisió d’Honor.

Sí, sí, ja sé que la denominació oficial és Lliga Catalana, però com jo soc un “animal de costums” i a més m'agrada més la denominació anterior, doncs, tal i com he fet en anys anteriors, seguiré dient-li Campionat de Catalunya per equips. Pot ser a alguna persona no li sàpiga correcte, ho sento, però aquest és el meu blog i les denominacions les poso jo.


Prèviament tenim les fases territorials de la Copa Catalana, a totes les demarcacions es jugarà el mateix dia, el 13 de gener. Podeu accedir a la informació d'aquestes fases prèvies des d'aquest enllaços:

Delegació de Barcelona.

Delegació  de Girona.

Delegació de Lleida.

Delegació de Tarragona.


S'ha de dir que la Copa Catalana s'ha convertit en tot un èxit, amb unes participacions realment fantàstiques, tant en quantitat com en qualitat.




No puc acabar aquest article sense mencionar els tornejos que comencen aquest mes de gener organitzats  pel meu club, el Club d’Escacs Sant Martí:

VIII Torneig Clàssic Sant Martí 2019


Trobareu més informació en aquest enllaç.

XIII Circuit Ràpid Sant Martí 2019



Trobareu més informació en aquest enllaç.

Francament, aquest any 2019, el món dels escacs a casa nostra es perfila com a apassionant, no crec que hagi altre lloc al món on es pugui trobar unes diferents ofertes tant nombroses i atractives en un territori tan reduït.

Salut i escacs,