dijous, 13 de maig del 2010

Torneig femení del Sant Martí, primera part.



El Club d'Escacs Sant Martí està organitzant un torneig femení de semirràpides a 20 minuts i 7 rondes. Les quatre primeres rondes es van jugar el dissabte passat dia 8 de maig al matí i les tres següents està previst que es juguin el proper dissabte dia 15 de maig a la tarda.

En aquests torneig participa la jugadora del Club d'Escacs Congrés Sandra Escobar i fins ara ho esta fent força bé amb 3 punts de 4 possibles.

La primera jornada va ser molt competida, amb reclamacions polèmiques, que van posar al arbitre, el Jordi Sabater, en una situació incomode, però que va saber solucionar amb la seva peculiar "mà dreta".

La classificació després de quatre rondes és la següent:
  • Amb 4 punts, Ana María Vargas (Montcada) 1976 d'Elo.
  • Amb 3 punts, Cristina Vidal (Santa Eugènia) 1863 d'Elo. Sandra Escobar (Congrés) 1955 d'Elo. Sílvia Folch (Ateneu Colon) 2114 d'Elo.
  • Amb 2 punts, Vitaliia Tolkachova (Masnou) 2168 d'Elo. Diana López (Esparreguera) 2120 d'Elo. Gal·la Garcia-Castany (Santa Eugènia) 1929 d'Elo. Ariadna Moreno (Sant Martí) 1863 d'Elo. Eva Carrillo (Escola d'Escacs de Barcelona) 1700 d'Elo. Andrea Gutíerrez (Escola d'Escacs de Barcelona) 1700 d'Elo.
  • Amb un punt, Paula Bello (Sant Martí) 1700 d'Elo. Katerina Klimava (Sant Adrià) 1700 d'Elo. Rosa Fernández.
  • Amb 0 punts i tot un futur per davant, la Sara Nogués. La Sara té vuit anys, molt per apendre, però de ben segur que aviat serà una bona jugadora.







Propera "estació" dissabte dia 15 de maig, sort a totes.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon article!

Jordi Sabater ha dit...

Mercès per l'article maco.

Roger Salvo ha dit...

Gràcies als dos. El torneig em sembla molt interessant, amb jugadores amb molta projecció.

Felicitacions al Sant Martí per aquest encert.