dijous, 12 de setembre del 2024

Amics, companys i coneguts (2024) 2ª part

 

En aquest article torno a escriure sobre l'àlbum fotogràfic que denomino "Amics, companys i coneguts", en aquesta ocasió la segona edició de l'any 2024. Com sabeu els que seguiu aquest blog, des de l'any 2016 faig uns àlbums, titulats "Amics, companys i coneguts",  amb fotos de l'entorn proper, més concretament, com diu el títol, de jugadors i jugadores principalment amb fitxa de la FCE, és a dir, coneguts i conegudes dels escacs catalans i molt sovint (no per casualitat) d'amics i amigues.

Amb data de l'11 de maig, vaig fer el primer article sobre aquest tema de l'any 2024. En aquell article, a part de fer referencia a les fotos que havia fet en aquells moments (345 fotos), també vaig fer referencia de tots els articles sobre aquesta temàtica que havia fet anteriorment.

Podeu consultar aquell article des d'aquest enllaç.

En aquest segon article, després de quatre mesos, he afegit a l'àlbum  200 fotografies; majoritàriament fetes a l'Obert Internacional Sant Martí 2024, però també es poden trobar fotografies d'altres esdeveniments escaquístics.  

Us passo unes fotos que he escollit entre aquestes 200 fotografies:















Bé, en aquests moments l'àlbum té 545 fotos.

Podeu consultar aquest àlbum des d'aquest enllaç.

Al final d'aquest any 2024, un cop l'àlbum estigui finalitzat, com és natural i si no passa res, l'àlbum tindrà un bon "grapat" de fotografies més.

Salut i escacs,