divendres, 8 de març del 2024

Clàssic Sant Martí 2024. Novena ronda


7 de març de 2024. Novena ronda del XI Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2024.

Novena i última ronda. Final de trajecte del torneig. Com he comentat més d'una vegada, sovint, se li dona molta importància (amb raó) als tornejos del Circuit Català d’Oberts Internacionals, al Per equips i als tornejos oficials de la Federació Catalana d'Escacs; i potser ens oblidem de la importància que tenen la multitud d'oberts setmanals que durant tot l'any organitzen molts clubs. Aquesta suma d'oberts setmanals són un plus per a que els aficionats catalans tinguin, durant tot l'any, una oferta escaquística (conjuntament amb els tornejos esmentats anteriorment) realment impressionant, jo m'atreviria a dir que difícil de superar.

Bé, el Clàssic Sant Martí d'aquest any ha acabat amb la ja anunciada victòria del Marc Capellades del Peona i Peó.


Segon ha estat el Guillem García del Mollet. Tercer ha estat el Marc García del Molins de Rei i quart ha estat el Ramon Serrahima del Barcelona.




Els guanyadors dels trams, han estat: Tram A, Elisabeth Riera (Argentona); Tram B, Cristina Ocampo (Cor de Marina); Tram C, Alessio Bezzy (Torrenegra); Tram D, Pablo García (Trovero Marín); Tram sub 18 Ramon Serrahima (Barcelona); Tram +60 Joan Vallbona (Tres Peons).



Podeu consultar els resultats d'aquesta última ronda, des d'aquest enllaç

Podeu consultar la classificació final, des d'aquest enllaç

També voldria destacar als més menuts, em refereixo a dos grans apassionats dels escacs, la Silvia Serradell i el Teo Molinero; que si segueixen amb aquesta progressió, els auguro un molt bon futur.


Us passo unes fotos de l'entrega de premis:








Com sempre us passo unes fotos d'aquesta ronda:












Si voleu consultar fotografies de totes les rondes, he posat un àlbum de fotos a la pestanya fotos. Podeu entrar directament des d'aquest enllaç

Com a comentari final, tan sols em queda felicitar als organitzadors, l'àrbitre, els premiats i, com no, a tots els participants. Que tots ells fan que aquest torneig sigui, any rere any, un molt bon torneig.

Salut i escacs,