dimarts, 5 de març del 2024

Campionat de Veterans de Barcelona 2024. Ronda 3


Dimarts 5 de març, avui toca Campionat de Veterans de Barcelona.

Avui jo no he jugat, vaig demanar no ser emparellat perquè poques hores abans tenia cita amb el dentista. Com era de preveure, el no jugar aquesta ronda va ser un encert ja que he sortit del dentista realment "fet pols".

No obstant això, he aprofitat que tenia que sortir de casa per anar a la farmàcia a comprar els medicaments que el dentista m'ha receptat, per passar-me un moment per la sala de joc per fer unes poques fotografies per a aquest article (avantatge de que es jugui a prop de casa meva).

La primera fotografia de la que vull fer esment és la del Fausto Nuñez. Aquest senyor va néixer l'any 1930, el que fa que aquest any complirà (si no els ha complert ja) 94 anys; tot un exemple d'amor als escacs.


Al grup +50 tots els líders han fet taules, a destacar les taules que el Pablo Castillo (amic i company de club) ha fet amb el Mestre Internacional Antonio Torrecillas.

Al grup +65 no han hagut taules entre els que comandaven la competició, el que vol dir que queden quatre jugadors amb el ple de tres de tres.

Podeu consultar els resultats del grup A (+50) des d'aquest enllaç

Podeu consultar els resultats del grup B (+65) des d'aquest enllaç

Com sempre us passo unes fotografies:
















Tres rondes i tot sembla que va adequadament. Tan sols, destacar com a preocupant les persones que no s'han presentat a jugar, una al grup de +50 i quatre al grup de +65, si a això afegim les set persones no emparellades (és d'esperar que els casos d'aquestes persones siguin situacions puntuals i segueixin a la competició) fan un total de 12 persones. Si a les properes rondes és retiressin alguns  jugadors del grup de +50, doncs aquest grup tindria seriosos problemes. És d'esperar que això no succeeixi.

Salut i escacs,