divendres, 12 de gener del 2024

XI Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2024


Ahir, 11 de gener, s'ha jugat la primera ronda del XI Torneig Clàssic Internacional Sant Martí. Després d'onze edicions, podem dir que és un torneig totalment consolidat.

Un torneig organitzat pel meu club, el Club d’Escacs Sant Martí, dels molts, a ronda setmanal, que diferents clubs organitzen a l'hivern.

En aquests mesos d'hivern, com sabem, el gran protagonista és el Campionat de Catalunya per Equips que es juga els caps de setmana. Els dissabtes per la tarda la Divisió d'Honor i els diumenges pel matí per a totes les altres categories.

Però, en altres i diferents dies de la setmana, molts clubs aprofiten i organitzen diferents oberts.

El Club d'Escacs Sant Martí, organitza el seu els dijous, en aquesta ocasió d'11 de gener a 7 de març. Amb un horari assequible pels que no volen anar-se a dormir gaire tard; l'horari de començament de les partides està programat a les 19:15 hores.

En aquesta ocasió la inscripció ha estat de 120 jugadors de diferents nivells. Podem dir que la participació de jugadors titulats a estat minsa, però tan si val, perquè a diferencia dels tornejos del Circuit Internacional que és jugà principalment a l'estiu l'important és que els jugadors catalans (especialment els jugadors aficionats) tinguin tornejos on competir i passar-s'ho bé.

Podeu consultar els resultats d'aquesta primera ronda des d'aquest enllaç.

Com sempre, us passo algunes fotos que vaig fer:

























Dia fred i a més el Barça jugava a les 20:00 hores la Supercopa; dues situacions que podien complicar aquesta primera ronda, afortunadament la majoria de participants han vingut a jugar.

Per finalitzar, felicitar als dirigents del Club d'Escacs Sant Martí per la seva bona capacitat organitzativa, que any rere any fan realitat nombrosos i bons tornejos.

Salut i escacs,