diumenge, 29 d’octubre del 2023

Vídeos (2)


Sobre vídeos no he fet gaires articles, si que he utilitzat i posat bastants vídeos en diferents temàtiques (grans campions, jugadors, diferents campionats, finals, etc.), però com temàtica pròpia, és a dir, etiquetat com a vídeos tan sols havia fet fins avui dos articles.

Un el vaig fer el 10 de gener de 2016 amb el títol "Una petita visió del 2015". Podeu consultar aquest article des d'aquest enllaç.

L'altre article el vaig fer el 28 de juny de 2019 amb el títol "Vídeos". Podeu consultar aquest article des d'aquest enllaç.

Avui vull reprendre aquesta secció amb vídeos d'abans de la pandèmia (menys un), vídeos propers amb esdeveniments i persones properes.

El primer és un vídeo curt de l’Obert Internacional Sant Martí 2016.



El segon vídeo és sobre el Social de ràpides, entrega de premis dels socials i fi de festa social 2017.


De l'any 2018 he triat dos vídeos. El primer sobre el Torneig Blitz Obert Internacional Sant Martí 2018. El segon és un vídeo divertit (crec) i totalment en clau d’humor que vaig fer aquest any 2018, espero que us agradi.






De l'any 2019 he volgut posar aquest vídeo de Betevé sobre la Copa Catalana. El vídeo és molt interessant i a més, per a mi té el valor afegit de que surten unes imatges del Frederic Andreu, un molt bon amic meu i que ens va deixar recentment.



Per últim us poso un vídeo del 2023, on el gran "Saba" fa unes simultànies a la Festa del Barri. Com podeu comprovar, el Jordi Sabater té una forma molt didàctica i agradable de fer.


Com he dit abans els vídeos són de temàtiques molt properes, no tot han de ser grans efemèrides, no creieu?

Salut i escacs,