diumenge, 16 d’abril de 2023

Per equips 2023. Onzena ronda.


Onzena ronda, bé tan sols pels equips de Primera Nacional. Onzena ronda i última, avui s'ha acabat el per equips en aquesta categoria.

En aquesta categoria i en totes les altres, com a mínim a la fase regular.

Abans de parlar del que és normal en aquestes cròniques, es a dir, parlar del Club d'Escacs Sant Martí, vull parlar de com ha anat en la categoria màxima.

El Campió de Catalunya ha estat el Colon Sabadell Chessy, que ha guanyat en una disputada final al C.E. Barcelona.

Podeu consultar l'acta d’aquest matx des d'aquest enllaç

La classificació en els vuit primers llocs, després de les eliminatòries, he estat aquesta:


La classificació dels altres vuit participants, es a dir, els que han lluitat per eludir el descens, ha estat aquesta:

Imatge: FCE

Anem ara a la Primera Divisió Nacional grup II. Avui el Club d'Escacs Sant Martí a perdut amb el Terrassa i unit a la victòria del Montmeló sobre el Barcelona B, això ha representat la pèrdua de la categoria del meu club, el Sant Martí.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx des d'aquest enllaçPodeu consultar els resultats d'aquest grup en aquesta onzena ronda, des d'aquest enllaç

La classificació final del grup II de Primera Nacional ha estat aquesta:


Realment una molt dolenta temporada i que per a nosaltres ha estat un autèntic pal. Es té que entendre que el Club d'Escacs Sant Martí era un clàssic d'aquesta categoria, en la qual es mantenia interrompudament des de l'any 2006, però, la veritat, el campionat ha estat desastrós per la nostra part i els errors, normalment es paguen.

En fi, felicitar als campions, i per la nostra part tenim un any per veure en que ens hem equivocat i buscar solucions. Tan sols així aconseguirem, el més aviat possible, tornar a la que té que ser la nostra categoria.

Salut i escacs,