diumenge, 12 de febrer del 2023

Per equips 2023. Quarta ronda.


12 de febrer de 2023. Torno ha fer la crònica dels equips del Club d'Escacs Sant Martí, en aquest cas de la quarta ronda.

En aquesta ocasió els equips locals han estat el primer equip i l'equip B, en un curiós enfrontament contra els equips del Sant Boi, el A i el B. També ha jugat a les nostres instal·lacions el nostre equip C contra l’Agustí B, aquest últim com a local.

Abans d'entrar en matèria del que ha estat la jornada d'avui pels equips del Sant Martí, vull fer un comentari d'una qüestió que afecta als equips de Primera Divisió Nacional, que sembla ser ha estat comunicada per la Federació Catalana d'Escacs fa poc; en concret el tema és els equips que baixen en aquesta categoria. Com se sap, la Primera Divisió Nacional actualment consta de dos grups amb 12 equips cadascun, es a dir 24 equips (conseqüència de la nefasta gestió del “cafè per a tots” que es va fer al seu moment), ara, des de la FCE, com és normal, es vol tornar a la normalitat anterior, es a dir, 10 equips per grup, i han decidit que aquesta temporada baixin quatre equips per grup (com l'anterior temporada) però afegint que promocioni un equip més per grup. Sobre aquest tema es pot fer un article sencer i al seu moment segur que ho faré, però de bones a primeres dir que queda clar que s'ha primat la regulació de la Divisió d'Honor i la Segona Divisió Nacional en detriment de la Primera Divisió Nacional.

Bé, anem a les cròniques que pertoquen. En aquesta ocasió dos equips del Sant Martí han guanyat i dos han perdut. 

Sant Martí A

Avui el primer equip ha jugat amb el Club d'Escacs Sant Boi. Nosaltres estem jugant amb algunes baixes, però s'ha de dir que el Sant Boi avui també ha vingut amb més baixes de les que són habituals.

El resultat ha estat Sant Martí 7’5 Sant Boi 2’5.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx des d'aquest enllaç 

Els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.







Sant Martí B

El segon equip avui també ha jugat amb el Sant Boi, en aquest cas el Sant Boi B, el resultat d'aquest matx ha estat Sant Martí B 6 Sant Boi B 4.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx des d'aquest enllaç 

Els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.





Sant Martí C

El tercer equip ha jugat amb l'Agustí B, el resultat d'aquest matx ha estat Agustí B 5’5  Sant Martí C 2’5.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx des d'aquest enllaç.

Els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.







Sant Martí D

El quart equip es va desplaçar a Vilanova i la Geltrú (sembla ser que van jugar el dissabte al vespre), en aquesta ocasió per enfrontar-se al Gran Penya C. El resultat ha estat totalment desfavorable pels nostres: Gran Penya C 5'5 Sant Martí D 0'5

Podeu consultar l'acta d'aquest matx des d'aquest enllaç.

Els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.

Dues victòries i dues derrotes. Cal dir que a pesar de les derrotes, les victòries del primer i segon equip són realment importants; les derrotes del C i del D són derrotes que entren en la normalitat ja que els seus contrincants eren equips molt més potents que ells

Temporada complicada amb tantes baixes, però tenim que seguir lluitant!!

Salut i escacs,