divendres, 3 de febrer del 2023

Clàssic Sant Martí. Quarta ronda


2 de febrer de 2023. Quarta ronda del X Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2023.

Que ràpid s'ha passat el gener, sembla que ahir encara estàvem menjant torrons i esperant els Reis Mags, però no, ja estem al febrer i ja s'han jugat quatre rondes d'aquest torneig.

En aquesta ronda també hi ha hagut algunes sorpreses i alguna ha estat important. Però abans d'entrar de ple en el que ha estat aquesta ronda, us vull parlar d'un torneig programat i organitzat per la Federació Catalana d'Escacs.

Es tracta del Campionat de Veterans de Barcelona 2023.

Imatge: FCE

El perquè li dono difusió en aquest blog, doncs molt senzill, perquè la sala de joc on es jugarà, no és altra que la mateixa que s'està jugant aquest Clàssic Sant Martí.

Podeu consultar informació  sobre aquest torneig i el formulari d'incripció  en aquest enllaç.

Bé, tornem al que avui toca el Torneig Clàssic Internacional Sant Martí.

Avui, com va passar a la tercera ronda, han hagut notòries sorpreses. Per començar altra vegada sorpresa al primer tauler, on Javier Rodríguez ha guanyat al GM Miguel Muñoz; al quart tauler l’Armando Daguro ha tornat a sorprendre, aquesta vegada al MF Marc Capellades i aquesta partida ha acabat en taules. També es poden denominar com a sorpreses les taules que han hagut en els següents enfrontaments: el MI Luis Rojas amb el Ricard Nadal, el Juan Niubo amb l'Ismael Molano, l'Evarist Pérez amb l'Alejandro Cruz i el Marc Esteve amb el Carlos Fernández.

Podeu consultar els resultats d'aquesta ronda des d'aquest enllaç.

Us passo unes fotos d'aquesta quarta ronda:

























Bé, una ronda més i tot sembla que continua anant força bé.

Salut i escacs,