divendres, 15 de juliol del 2022

Obert Internacional Sant Martí 2022. 2a ronda


Segona ronda del XXII Obert Internacional Sant Martí 2022. En aquesta segona ronda hi ha hagut algunes situacions peculiars, però una molt especialment que comento més endavant.

Com ja vaig comentar ahir, la meva intenció és fer un article cada dia en aquest blog, però no tant per la vessant competitiva que podeu tenir per diversos mitjans, especialment el ja mencionat web del Club d’Escacs Sant Martí, sinó per publicar algunes fotos amb anècdota (suposant que hagi) i posar l'enllaç del corresponent àlbum.

Tots aquests àlbums hi seran, com no pot ser d'altra manera, al web del Club d'Escacs Sant Martí al qual podeu accedir des d'aquest enllaç.

Si us sembla, comencem amb aquesta segona ronda:

Bé, ara toca comentar el que anteriorment he definit com una "una situació molt peculiar". Resulta que dins els actes de commemoració del 40 aniversari del Centre Cívic Sant Martí

Imatge: Azagra

Ahir dijous 14 de juliol es va celebrar la darrera sessió del cicle Jazz a la fresca! Amb el grup "Col·lectiu Acústic", una formació integrada per Marc Ledesma (guitarra), Manel del Viejo (contrabaix) i Pere Grau (saxos). 

Foto: Centre Cívic Sant Martí

Tot molt maco, però força incompatible amb un torneig d'escacs, us passo les fotos que vaig fer jo.




Afortunadament a dos quarts de vuit la majoria de partides ja havien acabat, però els que encara quedaven van tenir que patir una sonoritat poc recomanable per a la concentració.

Altre fet curiós que vaig captar es va produir al primer tauler. No vull fer comentaris, cadascú que arribi a la seva conclusió.


Una altra fotografia d'àrbitres. Si en algun moment, tots plegats paren quiets, faré una foto de tot l'equip arbitral!  


També destacar la visita dels amics la Patty i l'Alf. Una grata sorpresa.


 

Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta segona ronda des d'aquest enllaç.


Els resultats i emparellaments es publiquen cada matí al web de Club d'Escacs Sant Martí. També els trobareu entrant des d'aquests enllaços:  

Resultats grup A.    Resultats grup B.


Fins aquí la segona ronda en aquest blog, demà més.

Salut i escacs,