dijous, 14 de juliol del 2022

Obert Internacional Sant Martí 2022. 1a ronda


Ahir, 13 de juliol, va començar el XXII Obert Internacional Sant Martí 2022. Després de dos anys sense poder organitzar-lo per culpa del Covid, ara ha tornat amb ganes de que surti força bé. Com en anys anteriors, els meus companys de club m'han donat la responsabilitat de fer les fotografies d'aquest campionat.

Durant aquest esdeveniment cada dia faré un àlbum fotogràfic, es a dir, al final de la competició hauré fet 9 àlbums i si sumem el del torneig de ràpides, 10 àlbums.

Tots aquests àlbums hi seran, com no pot ser d'altra manera, al web del Club d'Escacs Sant Martí al qual podeu accedir des d'aquest enllaç.

Paral·lelament vull fer un article cada dia en aquest blog, però no tant per la vessant competitiva que podeu tenir per diversos mitjans, especialment el ja mencionat web del Club d'Escacs Sant Martí, sinó per publicar algunes fotos amb anècdota (suposant que hagi) i posar l'enllaç del corresponent àlbum.

Si us sembla, comencem amb aquesta primer ronda:

El primer que tinc que comentar és que aquest any, el grup B, ja no és juga al gimnàs. En aquesta ocasió la sala de joc està ubicada a la quarta planta del mateix Centre Cívic. 


En fi, passem a comentar algunes fotos:

Les primeres fotos són un testimoni gràfic de les ineludibles aglomeracions de la primera ronda abans de començar el torneig. S'ha de dir que en aquesta ocasió ha estat més àgil que en anys anteriors, probablement perquè algunes persones havien pagat la inscripció per internet.




L'Evarits va ser l'encarregat de fer la presentació

En Jordi Repiso, director del torneig

El David i el Javi, retransmissors de gran experiència



Com a àrbitres, tenim de lo millor del panorama català


Podeu accedir a l'àlbum d'aquesta primera ronda des d'aquest enllaç.

Com a tema negatiu comentar que aquesta primera ronda ha comptat amb més incomparesences de les habituals. Esperem que alguns dels que han fallat en aquesta primera ronda es presentin a la segona.

Els resultats i emparellaments es publiquen cada matí al web de Club d’Escacs Sant Martí. També els trobareu entrant des d'aquests enllaços:  

Resultats grup A.    Resultats grup B.

És la meva intenció fer articles d'aquest tarannà totes les rondes, així que, demà més.

Salut i escacs,