dilluns, 23 de maig del 2022

Campionat de Catalunya Veterans 2022


Del 15 al 22 de maig s'ha jugat, a la localitat costera de Santa Susanna, la 36a Final del Campionat de Catalunya de Veterans.

El format ha estat (com s'està fent els últims anys) de majors de 50 anys fins 65 anys i una altra categoria de majors de 65 anys; com resulta que van haver pocs inscrits de la categoria de majors de 50 anys el campionat és va fer en un sol grup.

Ja he expressat anteriorment en aquest blog la meva disconformitat amb aquest format, per a mi els jugadors de 50 a 60 anys no haurien de constar com a veterans, crec que el format anterior en el qual els veterans eren a partir dels 60 anys era molt més adequat. Però aquest nou format que ha instaurat la FIDE ha vingut per quedar-se i no val la pena de queixar-se en un tema que la FCE no té capacitat de solució.

El campionat ha estat molt intens i competit, amb moltes taules a totes les rondes, però la majoria han estat en partides molt llargues i competides.

El campió de la competició ha estat el jugador Lluís Parals de l’equip La Bisbal d'Empordà amb 6’5 punts.

El podí de la classificació general ha estat completat pel Ricard Brusi del Sant Cugat com a segon i pel Ricardo Palacin del Cornellà com a tercer, tot dos amb 5’5 punts.

Els tres primers de la categoria +50 han estat: 1r Lluís Parals, 2n Ricard Brusi i 3r Eugenio Romero.




Els tres primers de la categoria +65 han estat: 1r Ricardo Palacin, 2n Emili Simón i 3r Juan Pedro Ayllon.




Podeu consultar la classificació final des d'aquest enllaç.

Jo com sempre en totes les competicions on jugo he fet unes quants fotografies, us passo unes quantes:

















Podeu accedir a l'àlbum que he fet sobre aquest torneig (177 fotos) des de la pestanya fotos, o si ho preferiu des d'aquest enllaç.

En fi, hem passat uns dies molt agradables. Des del meu punt de vista, sempre discutible, i sense voler fer gaires comentaris, dir: la sala de joc molt bé (potser és podia millorar la il·luminació, però es veia suficientment bé) , el menjar acceptable, l’hotel molt millorable, en alguns temes si ho voleu clar i català, era “can pitxa”.

Salut i escacs,

 

2 comentaris:

E. Romero ha dit...

Hola Roger,
soy E. Romero y quisiera darte las gracias por tu amabilidad y buen hacer y por tu labor diaria con las fotografías. Hemos tenido unos momentos buenos, donde hemos compartido ciertos puntos de vista. Soy novato en el veteranos, era mi primera participación y quisiera dar mi opinión al respecto. Como broma diré que el hotel era de la federación francesa de petanca y sí, algo mejorable. Para mí, la sala de juego fue lo peor, iluminación pobre y escasa y aunque se movieron las mesas para buscar los mejores puntos de luz, no se solucionó el problema, y lo comenté en la primera ronda, tiempo había. La sala estaba bien para el total de inscritos pero no había sufiente ventilación, que con el tema del Covid, no hubiera estado de más una buena ventilación, indistintamente si juegas con mascarilla o no.
El tren estaba cerca del hotel y el parking exterior gratuito era pequeño. El horario de comidas debió ser más amplio. Espero que mejoren para la siguiente edición.
Un abrazo.

Roger Salvo ha dit...

Buenos días Eugenio,

Muchas gracias por tus apreciaciones y felicitarte por tu magnifica actuación en el torneo.

Sobre lo que dices, estoy de acuerdo contigo en general, aunque no comparto la visión tuya sobre el local de juego, todo es mejorable pero desde mi punto de vista el local no estaba tan mal.

En fin, ya nos veremos en venideros torneos. Un abrazo, amigo.