dijous, 12 de novembre del 2020

Ara és el moment!



Ja no és una impressió, és un fet. Estem de ple a la segona “onada” de la pandèmia i els casos de persones hospitalitzades s'ha disparat. Malauradament els morts també.

Aquests fets ens tindrien que horroritzar, però una gran part de la població sembla que s'han acostumat i ho veuen com una cosa llunyana, com si no fos amb ells. Com si fossin els morts que ha hagut els últims anys al Mediterrani, a Síria o a Líbia; ho veiem per televisió i pensàvem que allò no anava amb nosaltres.

Foto: elnacional.cat

La noticia d'una possible vacuna ens dona esperança, però en els millors dels casos (això diuen els experts) no ens podrem treure la mascareta fins a finals de la propera primavera.

Això fa que a més del patiment de la pandèmia, també pateix l'economia. El món dels escacs no és una excepció.

Les Federacions, els clubs, les empreses relacionades amb els escacs, els jugadors professionals, les classes d'escacs (empreses, clubs i monitors en general) ho estan patint econòmicament i ho seguiran patint alguns mesos més. Això representa que els escacs en general i conseqüentment els escacs a casa nostra estan en una situació límit.

És per això que des d'aquest humil blog vull fer una petició a totes les persones relacionades amb els escacs:

Tinguem una posició econòmica activa en el suport als escacs.

Això passa (cadascú dins les seves possibilitats) per recolzar immediatament totes les peticions econòmiques que habitualment hem donat suport en anys anteriors.

No podem tenir una actitud passiva, esperant a veure quan tornarem a poder jugar amb normalitat.

Tenim que recolzar econòmicament els clubs (això repercutirà també a la federació) pagant les quotes i qualsevol suport que sigui habitual (cada club té el seu sistema). També aniria bé renovar les subscripcions tant a revistes com a plataformes relacionades amb els escacs (això és ben fàcil ja que es pot fer on line).

Per la meva part ja he fet la renovació per l'any 2021 de la quota del meu club, el Club d'Escacs Sant Martí.



També he adquirit loteria de Nadal del Sant Martí, això m'ho han posat fàcil ja que han buscat la forma de poder fer-lo via Internet.



El número és aquest:

Si voleu adquirir loteria del Club d'Escacs Sant Martí, ho podeu fer des d'aquest enllaç.

Cada any faig la renovació de la revista “Peón de Rey” per un any, aquest any ho he fet per dos anys. Bona revista, val la pena que li doneu suport.

En fi, no fa falta que us digui que venen temps difícils, també pels escacs. Si és veritat allò que molts de nosaltres diem habitualment, que som uns enamorats dels escacs, ara és el moment de demostrar-ho, no valen els “passotismes” col·laborem ja!!

Salut i escacs,