dilluns, 2 de març del 2020

Per equips 2020. Setena ronda


Setena ronda, ens ha tocat anar a Andorra. Sempre que juguem a Andorra, des de fa ja alguns anys (quan estava al Congrés també ho fèiem), la meva dona i jo ens anem abans i passem uns dies en un hotel (quan treballàvem sortíem el divendres per la tarda i ara que estem jubilats sortim el divendres al matí). En aquesta ocasió vam dinar a la Seu d’Urgell i vam estar a l'hotel abans de les 15:00 hores.

Tota la tarda al servei de la meva dona, la Luisa, es a dir, botigues, botigues i més botigues.

Altres companys també van pujar amb les seves dones, uns el divendres i altres el dissabte. S'ha de dir que l'Andorra va accedir a jugar el dissabte a la tarda (la qual cosa els agraïm), qüestió que facilita el viatge, sobre tot els que pugen i baixen el mateix dia.



En fi, en lo referen al tema competitiu dir que anàvem amb cinc baixes del equip titular, el que ens donava poques possibilitats contra l'equip més fort de la competició, que havia guanyat tots els encontres anteriors i amb suma facilitat.

En aquesta ocasió tampoc nosaltres vam poder fer gaire cosa i l'Andorra ens va passar per sobre, però s'ha de dir que en algunes partides vam donar força “guerra” a contrincants que ens superaven amb molta diferencia d'Elo.

Podeu trobar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç. 

Els resultats del nostre grup, Primera Divisió Grup II, han estat aquests:














La veritat és que el nostre va ser un viatge més turístic i gastronòmic que competitiu, com a mostra us poso unes fotos que expressen la preocupació dels nostres jugadors i acompanyants després del matx.




Al nostre equip i club, per sobre de tot, impera el bon “rotllo”, i això no té preu.

El Sant Martí B ha perdut amb el Taradell-Centelles per 4’5 a 5’5.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


El Sant Martí C ha empatat amb el Martorell B.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


El Sant Martí D ha guanyat al Pallejà B per 3’5 a 2’5. La gran noticia de la jornada, dels equips del Sant Martí, ara la permanència està assegurada!

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:



El Sant Martí E ha perdut amb el Tres Peons I per 0 a 4.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


No vull acabar sense fer el següent comentari: les baixes del primer equip fan que els altres equips juguin en precari, amb jugadors que habitualment no juguen en aquell equip, per això, els resultats positius tenen molt de mèrit.

Salut i escacs,