dijous, 31 d’octubre del 2019

Una adquisició molt esperada


Habitualment no es normal que en aquest blog repeteixi etiquetes en dos articles seguits, però en aquesta ocasió ho he fet. L'article anterior estava etiquetat com a llibres i aquest també.

La qüestió és que avui mateix, el meu llibreter preferit m'ha entregat un llibre que feia temps que li havia demanat i que tenia ganes d'adquirir.

Aquest llibre és “Capablanca leyenda y realidad” de Miguel Ángel Sánchez. Sobre aquest llibre i també sobre un molt més anterior amb el mateix títol i autor ja vaig fer un altre article, amb data de 16 de setembre de 2018, on explicava el per què d'aquesta situació.

Si us ve de gust, podeu consultar aquell article des d'aquest enllaç.

El llibre que he adquirit avui és aquest (en realitat podem parlar de llibres perquè són dos toms):



Normalment en aquesta secció de llibres, sempre he parlat dels llibres que he llegit o consultat (els de teoria) però en aquesta ocasió, com excepció, he volgut publicitar la seva adquisició. Pecat de col·leccionista, potser?

El llibre pinta bé, quan l'hagi llegit ja diré el meu parer.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

hola Roger En realitat si que has llegit aquest llibre ja ques es com be dius una edicio ampliada del que ja has llegit.Moltes gracies pel teu comentari( llibreter favorit).Es curios com vauig arribar a entrar en el mon del llibre.Jo venia del mon de la hosteleria (bar) i en aquella epoca nomes teniem festa el dia de Nadal a la tarda!!!! Vaig cercar per tant nous horitzons i vaig demanar feina als magatzems Ei Aguila i a la Llibreria Francesa.L atzar va decidir que NES A lLIBRERIA fRANCESA on em varen formar molt be com a llibreter i a sobre vaig tenir acces de franc a poder llegir multitud de llibres que em varem formar com a persona,
En resum estic molt agrait al mon del llibre tan fascinant per a mi.El llibre que ccomentes provinent de Cuba es pot adquirir via Juan Ramon Jerez (veieu Facebook) on trobareu el llibre Caissa en Cienfuegos on trobareu apart de bones partides anecdotes molt interessants com per exemple una de les poques vegades on Capablanca va perdre la Dama i el curs inesperat de vuit hores que va rebre un mestre cuba a carrec del gran Mijail Tal en l habitacio de l hotel,Un llibre inolvidable i d un preu molt modic-Fins la sermana en trant amic!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Aquesta vegada si que has fet una autentica i llarga contra crònica; això si, com sempre molt interessant.

Tan sols dir que aquest dos toms són més complerts que el llibre original. Òbviament el llibre original és el tronc i les arrels d'aquest nou llibre, però aquest té uns complements molt interessants.

Els que penso i crec no equivocar-me, és que el llibre és la millor biografia de Capablanca.

Salutacions, amic,