diumenge, 10 de juliol del 2016

XVIII Obert Internacional del Sant Martí


El Club d'Escacs Sant Martí, organitza cada any una important quantitat de campionats, tant generals, com socials. Però, de tots ells, el torneig principal i més important és sense cap mena de  dubtes l'Obert Internacional que des de fa ja uns quants anys organitza al mes de juliol.


El proper dimecres 13 de juliol començarà el XVIII Obert Internacional del Sant Martí, campionat que forma part del magnific Circuit Català d'Escacs que organitza la nostra federació.

Us passo dues imatges de l'edició de l'any 2015.

Vista parcial de la sala de joc

Primers taulers a la segona ronda

Segons el llistat d'inscrits fins aquest moment el torneig compta amb 127 inscrits al grup A i 135 inscrits al grup B.

Destacar també que el grup A compta amb 11 Grans Mestres, 18 Mestres Internacionals i 18 Mestres FIDE, conjuntament amb un bon grapat de bons jugadors que volen donar la sorpresa.

El director del torneig és l'Òscar Ruiz i l'equip arbitral està comandat pel Vladimir Zaiats (IA) com a arbitre principal, secundat pel Miquel Fernández-Diaz (IA), el Pablo Castillo (FA) i la Patricia Llaneza (AC). Persones clarament competents!

El torneig és fa al Centre Cívic Sant Martí, carrer Selva de Mar 213-229 de Barcelona.




Si voleu jugar aquest torneig fantàstic, però també és molt gratificant passar-se una estona a mirar. A mi m'agrada força, de ben segur que em passaré, a poc que puguis, t'ho recomano.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Ni el dia del teu aniversari et relaxes!!Encara que fer el que a un li agrada en realitat relaxa i satisfà molt.Totalment d'acord en els teus comentaris i només lamentar que com jugaré al grup B hauré de fer-ho molt bé per enxampar l'aire acondicionat!!Aprofito per comentar que el Club dèscacs Congrés donarà "suport nocturn" a aquest torneig i al Circuit català.Aixi els divendres de Juliol i l'ultim divendres d'Agost els farem de portes obertes i apart de comentar les partides prenent entrepans i begudes a preus asequibles.a partir de les deu de la nit si hi ha un minim de deu participants farem un campionat de partides llampec.Fins la setmana que vé amic i gracies `per la "publicitat encoberta"que m'has permés incloure.Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

D'on treus que la propaganda que fas és encoberta? Company, fas propaganda totalment directa!
A mi, em sembla molt bé!! Tota mena d'activitats que faci el Congrés em sembla fantàstic i que facis difusió des d'aquest bloc, també.

Pocs clubs d’escacs a Barcelona tenen la possibilitat d'organitzar actes nocturns informals en un local agradable, com vosaltres, i si a més ho obriu a tothom, encara millor.

Això si, que no es portin l'entrepà de casa, una mica de “gasto”, per favor.

Salutacions,