dijous, 21 de juliol del 2016

Vacances 2016


Vacances, per fi tinc les vacances a tocar. Després d'un any complicat, ja toca relaxar-se i carregar piles.

Com cada any, durant el període de vacances no faré cap entrada en aquest bloc, però després...  de ben segur que tornaré amb forces renovades.




El temps passa volant, el mes d'agost de l'any 2009 vaig fer la primera entrada en aquest bloc, el que vol dir que quan torni de vacances el bloc ja haurà complert els 7 anys.



No està malament, alguns em deien que un bloc d'escacs no té gaire vida i que els més perseverants no passaven dels 3 o 4 anys.

Doncs set anys!! Intentant i sovint aconseguint una entrada setmanal (menys a les vacances d'estiu), i el que és millor, amb suficient “marxa” per durar uns quants anys més.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Moltes felicitats pel teu "seté" aniversari.Denota una constancia i una gran capacitat de treball. Res de nou pels que et coneixem bé.Els teus fans esperem amb candeletes el teu"retorn" Bones vacances amic!!!!.Fred
Nota: Enfrascat amb l'Obert del Sant Marti em va pasar per alt el teu article anterior sobre un llibre dedicat en exclusiva a dos dels millors finalistes de tots els temps.Capablanca i Fischer.Es una joya que no conexia.Intentaré trobarlo!!!!!

David Vivancos Allepuz ha dit...

Enhorabuena por tus vacaciones y por los siete años. Pronto, mayor de edad ;)

Aprovecha el verano para descansar. ¡Descansar y leer, que es la mejor época!

Un abrazo, maestro,

D.

Roger Salvo ha dit...

Frederic, David, no he vist els vostres missatges fins que no he tornat de vacances. Moltes gràcies pels vostres desitjos, una abraçada companys.