dilluns, 16 de març del 2015

Vuitena ronda



Vuitena ronda i això s'està acabant, en realitat nosaltres ja ho tenim tot fet. A una jornada per a la finalització del campionat, ja no tenim res a fer ni per dalt, ni per la part baixa.

Teníem algunes possibilitats de intentar quedar segons i jugar el play off d'ascens, però el Sant Boi ens ha deixat les coses molt clares i ens han guanyat per un contundent 6’5 a 3’5.

Dia nefast a la seu del Sant Martí,  ja que el nostre equip B també ha perdut per un contundent 7 a 3.

Però no totes les noticies han estat negatives, ja que el nostre delegat, el Pablo Castillo, ha aconseguit en aquesta ronda la tercera norma de Mestre Català i conseqüentment el títol.


FELICITACIONS “MAESTRO”!!

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:



Com sempre us passo unes fotos del matx:



Qui diu que el Sant Martí no té jugadors de pes?














Aquest ha estat un campionat per oblidar, molts de nosaltres hem estat per sota del nostre nivell habitual i això ho ha pagat l'equip. Bé, ara tan sols en queda jugar l'última ronda i després, si ens ve de gust, ja farem valoracions.

Abans de finalitzar aquesta crònica, vull ressaltar el bon paper que està fent el Club d'Escacs Congrés que està a «mig gram» de retornar a la Primera Divisió, tan sols us queda un petit esforç companys, està en les vostres mans i de ben segur que ho aconseguireu.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: Considero que heu fet un paper molt digne ja que heu aconseguit amb escreix el primer dels objectius LA PERMANENCIA.El segòn objectiu no ha estat posible pero crec que en part heu pagat l'excelent paper de l'any passat cosa que ha fet que aquest any ereu un"objetivo a batir".No es pot parlar de bons i dolents resultats individuals ja que un equip quan es un equip tots guanyen i perden colectivament.Per acabar moltes gracies per les teves paraules sobre el Congrés.Penso que com de costum varem començar malament en part degut a l'accident del pare d'en Bielsa pero ara estem en la bona linea i l'ascens està a les nostres mans si l'equip juga amb la seriositat habitual.Molts anims i fins la setmana que vé company Fred

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Frederic,

No puc estar en desacord amb l'essència del teu missatge, però tampoc puc estar d’acord amb el que dius; m'explico: el Sant Martí, a priori i amb l'equip que té, en aquesta categoria no pot tenir com a objectiu abans de començar la competició la permanència, una altra cosa és què tal i com vam començar la competició quan vam aconseguir fer els punts necessaris per a no baixar, doncs si, ens vam sentir molt alleujats. La teva referència als resultats col·lectius en un equip en una competició per equips, queda molt “èpica” i bonica, i per suposat que mai es té que senyalar a ningú, però els escacs és un esport individual i quan un o varis jugadors, pel que sigui, estan en baixa forma i encadenen una col·lecció de “roscos”, això, amic meu, els resultats i classificació de l’equip ho nota i de quina manera!!

Crec que la meva trajectòria com membre del Congrés (com saps encara sóc soci) hauria d’estar fora de tota sospita, amb la qual cosa, qualsevol situació bona pel Congrés és per a mi una alegria. En aquest cas, el retorn a la Primera Divisió del Congrés em satisfà molt especialment, molt més tenint en compte que el vostre grup és el grup més difícil de la Segona Divisió. En fi, us desitjo el millor, especialment el proper diumenge.

Salutacions company,