diumenge, 23 de febrer del 2014

Campionat de Catalunya per equips 2014. 5a ronda


Cinquena ronda del Campionat de Catalunya per equips i segona a casa, al Centre Cívic, seu del Sant Martí, en concret a la sala d’actes.

La primera, tercera i quarta ronda les hem tingut que jugar fora i entre la segona i cinquena ronda hem estat tres setmanes fora del nostra local. Al final del campionat això representarà cinc visites a altres clubs.

Com sempre que juguem de locals, compartim l’espai amb els equips “B” i “G”, he de dir que avui tots tres hem guanyat.

El nostre matx ha estat força tranquil, el Tàrrega ha presentat un equip de circumstancies i a més ha tingut dues incompareixences. Resultat final 8 a 2.

He de dir que avui ha hagut múltiples fotògrafs amb la meva càmera. Com el Josep Maria i el David, no han tingut contrincants, me l’han demanat i han fet, tant el un com l’altre, nombroses fotos; després, quan el Pablo ha acabat la seva partida, també m’ha demanat la càmera i també ha fet les seves fotos. Resultat, sumant les fotos que havia fet jo, més les del Josep Maria, el David i el Pablo, al arribar ha casa i descarregar les fotos a l’ordinador, m’he trobat amb una quantitat de fotografies molt superior a les que són habituals. He triat unes quantes i no sé de qui són, algunes estan molt bé, de ben segur que no són les meves.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí “A” en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la cinquena ronda del grup del Sant Martí “A”, ho podeu fer des d’aquest enllaç.










El segon equip tampoc ha tingut gaire complicacions al seu matx i també a guanyat per 8 a 2, en aquest cas a un club històric com és l’Hortenc.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí “B” en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la cinquena ronda del grup del Sant Martí “B”, ho podeu fer des d’aquest enllaç.













L’equip “G” a patit una mica més, però a acabat guanyant per 3’5 a 2’5 al Cerdanyola Mataró “B”.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí “G” en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la cinquena ronda del grup del Sant Martí “G”, ho podeu fer des d’aquest enllaç.





Matx molt tranquil, res a veure amb el que tenim que jugar el proper diumenge amb el Sant Boi. Un matx apassionant, fonamental per esbrinar el nostre futur en aquest campionat.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola de nou:
Ara si.Moltes felicitats al Sant Marti A per mantenir la categoria un any mes a Primera Divisió.Encara que segons tu es una cosa habitual no s'ha de desmereixer.Intentar mantenir la categoria com a pas inicial es bò de cara a tenir els peus a terra.Jo encara recordo el matx de l'any pasat on jugadors de gran nivell teoric semblava que tinguessin un ELO de 1700 tot segur producte dels nervis que es pasen en aquest tipus de matx.Repeteixo valorar el que es tè es el primer pas per començar a pensar en altres objectius mes ambiciosos que encara no vull parlar per que no us pasi com l'Espanyol de futbol.Fins la setmana que vè amic!!!!40 25492985

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies per les felicitacions, però sincerament, si bé no matemàticament, formalment ja havíem salvat la categoria la setmana passada.

I ara ja veus, no tant sols hem salvat la categoria, sinó que ens hem posat líders (conjuntament amb el Mollet) del campionat.

Però seguint la teva filosofia, ser líder no serveix de gaire si no ho ets després de l’última jornada, i això està força complicat.

Però la il•lusió i les ganes d’intentar-ho, no ens ho treu ningú.

Salutacions,