diumenge, 16 de febrer de 2014

Campionat de Catalunya per equips 2014. 4a ronda.


Quarta  ronda, ben a prop de l’equador del campionat. Avui, el nostre contrincant ha estat el Barcelona UGA B i hem jugat a la seva seu, al carrer Julià Portet
.
Per arribar he agafat la línia 2 del metro i he sortit a la parada de Passeig de Gràcia. Tot sortir al carrer, m’he trobat la Gran Via plena de corredors; corrent una mitja marató, m’han dit. Bé, els barcelonins cada vegada estem més acostumats a què els diumenges ens parteixin la ciutat en dues parts per alguna fita esportiva.

D’una part això esta força bé, sobretot pels que gaudeixen de l’esport de torn; però també hem de ser conscients que per a les persones que es tenen que traslladar a aquelles hores, aquest fet pot ser un perjudici. Que difícil és trobar l’equilibri de les coses.

Per a mi no ha estat cap problema, la sortida del metro estava a la part “mar” de la Gran Via i no he tingut que travessar-la. En 5 minuts estava al local de joc.

Allà ens hem trobat 20 jugadors del Sant Martí, ja que els nostre equip B jugava amb l’equip C del Barcelona UGA. En realitat i per ser més precisos, ens hem trobat 19 jugadors i una jugadora, ja que la Karla Medina ha jugat amb el nostre B.

El matx ha estat molt igualat i disputat, però no em demaneu gaires detalls, avui els problemes amb el rellotge m’han aparegut més aviat del que és normal i no he pogut aixecar el cap de la meva taula. El punt definitiu ens el ha donat  el Josep Maria Vázquez, en una partida que segons m’han explicat ha hagut de tot, però que finalment s'ha decantat de la nostra part.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí A en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la quarta ronda del grup del Sant Martí A, ho podeu fer des d’aquest enllaç.


És curiós que el gran protagonista d’aquest matx, el Josep Maria Vázquez, no surt en cap de les fotografies. Ho sento Josep Maria, no m’he adonat.

L’equip B no han estat de sort (sembla que l’hem gastada tota nosaltres) i en un matx també molt disputat han perdut per la mínima.

Podeu consultar els resultats del Sant Martí B en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats de la quarta ronda del grup del Sant Martí B, ho podeu fer des d’aquest enllaç.

Després de quatre rondes, tres punts i mig; no està malament. Però com diu el gran “Simeone” es té que enfocar “partido a partido”. Això si, després de quatre rondes el que ningú ens pot negar és que ja no baixem.

Salut i escacs,

6 comentaris:

Josep Maria Vázquez Moreno ha dit...

Uiss Roger, no se, no se si t ho puc disculpar. : ) millor q no hagis vist la meva partida ;) josep maria

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Josep Maria,

Benvingut a aquest bloc, em sembla que és la primera vegada que ho fas.

Sempre hi ha algú que pel que sigui no surt a les fotos, però aquesta jornada que tu has estat ”l’heroi”, la qüestió queda malament.

Per cert, benvingut també al club dels “atracadors diplomats”, sense la teva habilitat no haguéssim guanyat el matx.

Salutacions,

Fred ha dit...

Hola Roger:El diumenge va esser un dia molt negre per al primer i segon equip nostre i no em sentia motivat per donarte suport.Avui despres de la gran victoria del Barça ja em sento molt feliç.Com a bon delegat considero que cal motivar als jugadors i dir que encara no esteu matematicament salvats encara.Considero que cal motivar al vostre equip per la setmana seguent fer el partit de la vostra vida i asegurar matematicament la permanencia.Llavors caldrà fer una reunió per començar a pensar en altres aspiracions.Felicitats i molts anims Fred
Nota:Primicia per al teu bloc.Per fi hem presentat els estatuts!!! Tot i que ens han dit que tenien molta feina(!!) i que trigarien uns mesos en donar el vist i plau considero que tornem a esser un club de ple dret

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Enhorabona per tenir ja els estatuts del club, ja feia anys i anys que es tenia que haver fet, però si ja està fet, doncs perfecte.

Que el Congrés perdés el diumenge passat va ser una gran sorpresa per a mi, també ho va ser l’empat de la setmana anterior. Tan sols donar-vos molts ànims i desitjar-vos el millor.

Referent als teus consells sobre el que dic del Sant Martí, no t’enganyis, que jo sóc l’únic que va pensar en la salvació (això és un costum que vaig adquirir els últims anys al Congrés) tots els altres components de l’equip tan sols miren cap a dalt i no necessiten motivació, perquè estan supermotivats.

Salutacions

Fred ha dit...

Hola Roger de nou:
Contra la meva costum aquesta setmana faig un segon comentari.Celebro que els jugadors estiguin supermotivats pero jo vaig viure en directe l'ultim matx del Sant Marti la temporada pasada on es tenia que guanyar si o si per salvar la categoria i per tant em reafirmo en el que dic.Sempre el primer objectiu ha d'esser mantenir la categoria i només desprès cal pensar amb altres objectius.Això donarà tranquilitat per si les coses van mal dades alguna setmana.Molta sort al Sant Marti!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Bona tarda Frederic,

Els costums estan per trencar-los, no passa res. Sí, ja sé que l’any passat estaves al local que el Sant Martí va jugar la dramàtica última ronda; tu vas jugar amb el Congrés B que també teníeu un dramàtic matx amb el Sant Martí B.
El Sant Martí va guanyar i va mantenir la categoria amb 3 punts.

Aquests any, a la quarta ronda tenim 3,5 punts i podem dir que ja no tenim res que veure amb els llocs de descens, ja estem salvats. Estaràs d’acord amb mi que és molt normal que a partir d’ara ens fitxem altres objectius més ambiciosos, tenint molt clar que és té que jugar partit a partit i que fins l’última ronda res està fet.

També comentar-te que el Sant Martí ja fa molts anys que està a Primera Divisió i que a excepció de l’any passat (un accident) sempre a estat a la part mitja alta de la classificació.

Salutacions Presi,