diumenge, 9 de febrer del 2014

Campionat de Catalunya per equips 2014. 3a ronda.


Tercera ronda i encontre amb el Vilafranca. Viatge a Vilafranca del Penedès, Comarca de l’Alt Penedès, terra de bons vins i caves.

Viatge còmode, Vilafranca del Penedès no esta gaire lluny de Barcelona, però suficientment lluny per tenir l’excusa de quedar-nos a dinar, i la veritat és que hem aprofitat l’excusa en tota la seva més amplia expressió.

És per això que avui he dividit aquest crònica en dues parts:

Primera part, la competició.

Hem arribat a Vilafranca del Penedès, més concretament al local de joc, cinc minuts abans de dos quarts de deu. Quasi puntualitat britànica.

El matx ha estat molt competit, però mai hem vist perillar la victòria. Això si, hem tingut partides que semblaven inferiors que hem acabat guanyant i partides que semblaven que estaven bé i que s'han acabat perdent. Res estrany al que és habitual en el Campionat de Catalunya per equips.

Si voleu consultar els resultats de la tercera ronda del grup del Sant Martí, ho podeu fer des d’aquest enllaç.





Segona part, el Dinar.

Hem acabat el matx poc abans de les dues i hem agafat els cotxes cap a Sant Martí..., cap a Sant Martí de Sarroca, a on teníem reservada taula al Restaurant Sant Jordi “Ca la Katy”. Bona elecció, la veritat és que ens han tractat força bé, ens han instal•lat en un reservat molt còmode, el servei correcte i el menjar molt bé, amb una relació qualitat preu molt bona. D’aquests llocs per a recomanar, potser faré una escapada després del per equips amb la meva dona.

Aquest és el pitet dels que hem demanat calçotada.


Com segons diuen, “val més una imatge que mil paraules”, aquí us deixo unes quantes:











Foto. Ricard Llerins

Dia complert, victòria de l’equip, victòria meva, i molt bon àpat en molt bona companyia. No es pot demanar més.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Escric la meva aportació setmanal el dilluns prop de dos quarts de dues i la veritat es que veien les fotos m'ha entrat una gana increible a mi que quan era delegat del primer equip era conegut com:Federico Dos postres.En fi coses de joventut.Dues aportacions per millorar la crónica.Quan facis les fotos has de fer com el Hitchcock i fer-te la teva foto.A mes aquesta setmana la teva foto amb el pitet hauria estat impagable pels admiradors del teu blog.Una abraçada Fred
Nota:Aquest any el Sant Marti va molt bé i no crec que tinguin les dificultats de l'any pasat i en quan a la nostra"lliga" estic amoinat(ja em portes mig punt brrr!!!!)

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

No sabia que tinguéssim una competició tu i jo, bé, segur que guanyes tu. Estàs defensant prou bé el sempre difícil primer tauler del “B”.

Referent a que jo surti a alguna foto, si et fitxes bé, a l’última foto al final de tot estic jo.

Bé, és broma, l’he posat després de què arribés el teu comentari.

La va fer el cambrer amb la càmera del Ricard Llerins, i el Ricard me l’ha fet arribar avui.

Gràcies pel teu comentari i fins el proper.

Salutacions,