dilluns, 22 d’abril del 2013

Fill de Caín


Una altra pel•lícula on els escacs són l'excusa per plantejar una complicada trama psicològica. Però comencem per la sinopsi:

"Nico Albert és un adolescent de caràcter peculiar, intel•ligència excepcional i una única afició: els escacs. Carlos i Coral, preocupats per l'estranya actitud del seu fill, decideixen contractar el psicòleg infantil Julio Beltrán. A través de la teràpia i de l'afició comuna als escacs, Julio anirà coneixent el món de Nico i s'endinsarà en les complexes relacions d'aquesta família aparentment normal. Descobrir la veritat a temps serà l'única opció per evitar que les vides dels innocents acabin irremeiablement truncades".Bé, com podeu veure, tots els ingredients per a un bon embolic. Sembla que la pel•lícula pot estar bé si ens atenem al director i als actors, però tinc por de quin serà el paper en que quedaran els escacs.

El que està clar, és que quan l'estrenin, és d'obligat compliment anar a veure-la. Perquè ja se sap, tots els coneguts, familiars, amics i companys de feina, ens bombardejaran amb allò de: "he vist una pel•lícula d'escacs, tararà, tararí, tararà..." Qui avisa no és traïdor.

Salut i escacs,