diumenge, 3 de febrer del 2013

Campionat de Catalunya per equips 2013. 3a ronda.


Tercera ronda i tercer "rosco", de derrota en derrota fins la derrota final. Bé, no siguem tan negatius, la veritat és que avui han hagut millors vibracions. La gent s'ha trobat millor davant el tauler, la bona forma comença a tornar "poquet" a "poquet". Avui hem perdut, és cert, però no és menys cert que avui per primera vegada en aquest per equips el Club d'Escacs Congrés hem competit.

Feia més de 10 anys que no "trepitjava" la històrica seu del Club d'Escacs Barcelona, al cèntric carrer Julià Portet, al costat de la Via Laietana i molt a prop de la Catedral; va ser en un Open de Barcelona, un dels últims, ja que aquets popular torneig va deixar d'existir poc després. No estic segur però crec que no estava en aquest local per jugar un per equips des de fa al voltant de 20 anys. Tot nostàlgia, però no hi ha per a menys, el Club d'Escacs Barcelona i per extensió la seva seu, formen part i són un dels màxims exponents de la història dels escacs catalans.

El Congrés A ha perdut amb el Barcelona UGA B per 5,5 a 4,5. Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.




 
El Congrés B ha perdut amb l'Esplugues per 7 a 3. Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.

El Congrés C ha guanyat a La Colmena C per 4,5 a 1,5. El resultat ha estat contundent, però no m'atreveixo a dir que el tarannà del joc fos exactament així. Potser el José Manuel Gómez ens ho podria explicar millor. Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.

El Congrés D ha guanyat per 3 a 1 a l'ONCE B. Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.

El Congrés E ha perdut per la mínima, 2,5 a 1,5 amb l'Ateneu Colón F. Cal destacar que el nostre equip no ha presentat un jugador, malament si a la tercera ronda ja estem així. Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.

El Congrés F, misteri, en el web de la Federació surt 0-0. Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.

Dues derrotes i dues victòries. Anem millorant.

Salut i escacs,

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Roger!!!

Primer de tot, molts ànims pel campionat, aquest any sembla molt dur però confiem en que millori la cosa.

Puc resoldre el misteri del resultat del Congrés F: el seu equip rival s'ha retirat del campionat i tots els seus resultats seran 0-0.

La propera setmana ens toca a nosaltres patir contra un equip del Barcelona-UGA. Tant de bo fessim un resultat tan digne!

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Patricia,

Moltes gràcies pels teus ànims i la teva informació. Jo també us desitjo molta sort a tots els equips del Foment Martinenc.

Com passa amb el primer amor, el primer club d’escacs (el Foment va ser el meu primer club) sempre deixa uns records inesborrables.

Salutacions,

Fred ha dit...

Amic Roger:La Patricia ja t'ha aclarit el misteri del 0-0.Al no haver fet l'equip retirat el 50% dels matxos" tots els seus encontres es resolen amb 0-0 tot i que els partits disputats no s'altera el resultat de cara a l'Elo.En quant als nostres equips (aquest any n'hem fet dos mes que l'any pasat com ja saps)tenim la intencio de que juguin complerts excepte en els casos que per motius tactics convingui fer una altre cosa.Costa molt formar nous delegats i aquesta setmana un dels nanos que estaba convocat no va poder vindre per "culpa" de la seva mare i el nou delegat en lloc de consultar al Gomez va actuar per lliure i va posar tres jugadors en la llista inicial pensant que despres ja podria incorporar a la Cristina eterna suplenta per als partits de casa si finalment no venia el noi i clar aixo no es pot fer.No es la primera vegada en aquest campionat juguem amb un jugador menys.La setmana pasada el Paco Martinez ens informa el dissabte a la nit que la grip l'habia derrotat i no podria vindre.Per no agafar un nen amb l'enrenou que aixo comporta varem convocar al Romero pare perque vingues a jugar despres de treballar pero amb el que no comptaven es que el seu sustitut a la feina tingues que ingresar d'urgencies a la seva sogre i el Romero no va poder desplaçarse per continuar treballant.No es facil coordinar sis equips pero amb l'ajut de tots ens en sortirem encara que junt a la critica no estaria de mes oferir alguna solucio com seria comentar a algun jugador que t'envies un mini comentari del matx perque poguessis tindre mes informació a l'hora de fer la cronica.Una abraçada Frederic

Unknown ha dit...

Ànims amic, competir ja és divertit i el dia que estreneu el caseller ja ni us explico. Paciència, que és la mare de la ciència.

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies Joan, com es nota que el diumenge vas guanyar, sembla que estàs més animat.

Aquest any crec que podeu pujar, ja heu jugat amb els equips més forts del grup i ara es tracta de no fer tonteries. A més, val la pena, ja que amb una Segona Divisió de quatre grups teniu equip per mantenir la categoria.

Per cert, si us dona per fer alguna tonteria, si us plau, que sigui el dia del Congrés B.

Salutacions,

Unknown ha dit...

Estan eixamplant tant la piràmide de les categories que al final hi serem tots a segona, hehe! Darrerament tinc més ganes de jugar , és cert, pensa que cada dimarts i dijous vaig al local d'Hostalric i fem ràpides, o faig classe, analitzem partidetes, de tot una mica...
Per mi cada setmana és una final ja que cada club que em toca possiblement és l'ultim cop que em toca. Si qualla el club d'Hostalric, llavors jugaré contra el Gerunda, l'Olot, Salt... Serà com canviar de país! Per cert, ja estic perfilant el futur Social Hostalric, hehe...

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Joan,

És fantàstic que tornis ha tenir il•lusió pels escacs. De ben segur que amb la teva aportació aquest nou club d’Hostalric aviat estarà plenament consolidat.