diumenge, 10 de febrer del 2013

Campionat de Catalunya per equips 2013. 4a ronda


Nova ronda i nova derrota, hem perdut per 6 a 4 amb el Sabadell B. El matx ha estat força curiós, ja que el Sabadell B ha presentat una alineació en la qual ens superava àmpliament en Elo en els cinc primers taulers i en canvi nosaltres érem superiors en els cinc taulers finals. Això representava en la pràctica una divisió de funcions, qui puntués millor a on tenia avantatge, es portaria el matx. Totes les partides han estat molt lluitades i competides, però al final ells ens han endossat una "maneta" (5-0) en els cinc primers taulers i nosaltres tan sols hem pogut contestar amb un 4 a 1.

Destacar que avui hem comptat amb la presencia i participació  del nostre primer tauler, el  Rubén Hernández. El Rubén fa uns mesos va trobar feina a Londres i ha vingut de vacances; benvingut Rubén, ha estat un plaer poder tornar a comptar amb tu.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.





 
L'equip B ha perdut amb el Castelldefels per 7 a 3. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.






 

 L'equip C ha perdut amb el Foment Martinenc D per 3,5 a 2,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.

L'equip D ha guanyat a un molt devaluat  Montcada D per 3,5 a 0,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.


 L'equip E ha guanyat al Sant Feliu E per 3 a 1. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.

L'equip F ha perdut amb el Gavà B per 3,5 a 0,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, el trobareu en aquest enllaç.

El proper diumenge viatgem a Reus, com a mínim  dinarem bé.

Salut i escacs,