dijous, 1 de desembre del 2011

Final de novembre (2)


Tal i com us vaig prometre a l'article anterior, faig aquest mini article per informar dels dos tornejos, amb participants del Congrés, que quedaven per finalitzar.

El primer és el Campionat de Barcelona de Veterans. Els jugadors del Club d'Escacs Congrés han fet la següent puntuació:

•    Fermín Tejero, 5,5 punts.
•    Cecilio Domínguez, 5 punts.
•    Frederic Andreu, 5 punts.
•    Rafael Ylla, 2,5 punts.

Primer d'aquest torneig ha quedat en Jordi Marchador del Jake amb 7 punts, seguit en segona posició i els mateixos punts pel Josep M. Vilageliu, el podi la completat el Fernando Sanz, també del Jake, amb 6 punts.

Podeu consultar la classificació final clicant el següent enllaç.

Els segon ha estat l'Obert Memorial Pujol, que ha organitzat el Club d'Escacs Tres Peons els dimecres al vespre. Els jugadors del Club d'Escacs Congrés han fet la següent puntuació:

•    José María Jordan, 4,5 punts.
•    Rafael Ylla, 4 punts.
•    Jordi Rodríguez, 3,5 punts.

El primer classificat del torneig ha estat l'Hipòlit Asis, el segon l'Orelvis Pérez i el tercer el Jorge A. González, tots tres Mestres Internacionals.

Podeu consultar la classificació final clicant el següent enllaç.

A part d'aquesta informació, comunicar-vos que el Josep Sadurní ha estat pare d'una nena. Felicitacions tan al pare com a la mare de la criatura.

El 13 de novembre va morir als 85 anys, el nostre consoci Jaume Sans. Ara, el Josep Sadurní ha tingut una filla. La sínia de la vida segueix el seu curs inexorable.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Karori ha dit...

Sobre el naixement de la filla del Sadurní, et vull donar les gràcies en nom tant del pare com de la mare de la criatura, la petita Montserrat. Sincerament i de tot cor, moltíssimes gràcies.

llibres i escacs ha dit...

A Castellar del Vallès hi ha el compromís de la Federació Catalana d'Escacs l'Ajuntament i el Club d'Escacs Castellar de fer el Museu Nacional dels Escacs (MNdE). La crisi i la falta d'espai ha estat fins ara el primer problema. I també com fer del museu una fundació. El primer pas del museu és l Bloq Llibres i Escacs.