dilluns, 21 de març del 2011

Vuitena ronda


Feia un bon dia, una mica ventós, però després de la setmana de pluja que hem tingut el dia era més que bo. Anar a Sitges amb un dia com aquest a jugar a escacs, donava nyonya. El dia invitava ha fer activitats al aire lliure i ficar-se en una habitació unes quantes hores no era de rebut. Ara bé, ja sabem que els aficionats als escacs som una mica "masoques" i a més en el nostre cas ens estavem jugant "el ser o no ser" a la Primera Divisió.

El nostre objectiu era no perdre amb el Sitges i en cas de què això no fos possible, no perdre per més de dos punts, que ens podia donar un bon desempat a la classificació final. Hem perdut per 6 a 4, hem assolit el més modest dels objectius que no deixa de ser un objectiu assolit. A més, si tenim en compte que els altres resultats del nostre grup aquesta vegada ens han beneficiat, el Sant Martí a guanyat el Jake per 8 a 2 (gràcies amics) i el Comtal a perdut amb el Montmeló, podem dir que el dia ha estat prou bo per a nosaltres.

Mig equip, com podeu comprobar a la foto, ens hem quedat a dinar a Sitges i hem gaudit una mica més de la sortida.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip B ha perdut per la mínima amb uns dels equips més forts del grup, l'Aragonès. Aquest equip també tindrà que solucionar la seva permanència a l'última ronda, afortunadament inclús perdent tindria possibilitats de salvar-se.

Podeu consultar la crònica de l'Héctor Hernández al web d'en Josep Sadurní.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip C va perdre i ja ha perdut la categoria. Ànim als companys d'aquest equip i desitjar-los èxits en propers campionats.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip D també va perdre i ho té molt difícil, però mentre hi ha vida hi ha esperança.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

La pròxima i última jornada sabrem quin serà el nostre lloc la propera temporada. Al començar aquesta, ja sabíem que tots el nostres equips tindrien que lluitar per no baixar, qualsevol que ho aconsegueixi serà un èxit.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Los "MON" ha dit...

Bueno, parece que finalmente podreis mantener la categoría. Nosotros ayer hicimos lo que pudimos para nuestros intereses, pero así como la derrota del Comtal a vosotros os va bien a nosotros no, nos ha perjudicado por lo queno hemos notado para nada el resultado de ayer en desempate.

Pero bueno, a nosotros solo nos queda no perder porque sino de poco nos va a servir el desempate a no ser que en la ulñtima ronda nos echeis una mano y puntueis, y si ganais ya seria la ostia.

Suerte.

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo,

Estupendo el campeonato que estáis haciendo, seguro que antes de comenzar hubierais firmado estos siete puntos que ya tenéis. Pero claro ahora queréis ponerle la guinda a la tarta, es totalmente lógico.

Vuestro mach contra el Sitges va ha ser durísimo, pero sinceramente creo que aunque ellos jueguen con toda su artillería, que es lo lógico, vosotros tenéis vuestras posibilidades. El campeonato os ha dado una confianza que os puede dar ese plus necesario para ganarlos.

En fin, desearos acierto y mucha suerte.