dilluns, 7 de març del 2011

Sisena ronda


Diumenge al matí, agafo el metro per anar a jugar al local del Sant Adrià, són tan sols dues parades, ho podia fer caminant, però tinc mandra i agafo el metro. La meva esperança era coincidir amb algú del meu equip, ja que hi ha marató per Barcelona i tots s'han plantejat agafar el metro. Arriba el metro i "bingo" coincideixo amb el Javier Bielsa el nostre delegat.

Tenia la idea de què el pavelló del carrer Ricart era un pavelló petit i antic de l'Escola Sant Gabriel, havia estat feia uns anys seguint un partit de bàsquet en que jugava un nebot meu. Feia uns anys? En realitat, pensant una mica, devia fer més de deu anys. Ara em trobava amb un pavelló nou i ben maco. És curiós, la ciutat de Sant Adrià es troba a poc més d'un Km. de casa meva i quan surto a caminar, cosa que faig sovint quan el temps acompanya, mai em dona per travessar el riu Besòs. Tinc que canviar aquest hàbit i redescobrir aquesta ciutat propera.

Bé, aquesta crònica és per parlar del nostre matx amb el Sant Adrià. El Sant Adrià va presentar un dels millors equips dels que ha comptat aquesta temporada, tot i això la diferència d'Elo al nostre favor a la majoria dels taulers era abismal. El resultat 8,5 a 1,5, ho diu tot. No obstant, cal dir també que en alguns taulers la lluita va ser molt intensa.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aqui.



Dedicada a l'amic Rodenas per la seva amabilitat




L'equip B ha "ficat la pota" de valent, perdent en el matx que podia certificar la permanència i a més contundentment per 7 a 3. Aquesta derrota dona vida el Badalona i ens la complica a nosaltres. No obstant això, aquest equip és el que ho té millor per salvar-se, tan sols em preocupa la seva tremenda irregularitat.

Podeu consultar la crònica de l'Héctor Hernández al web d'en Josep Sadurní, clicant aquí.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aqui.





L'equip C ha tornat ha perdre i la seva situació comença a ser molt complicada. Queden tres rondes, de les quals una és molt difícil per puntuar, però les altres dues són factibles. Guanyant aquestes dues rondes encara faria possible la salvació. Però per a què això fos possible, és imprescindible alinear el millor equip de què es pugui disposar, qüestió que no està passant últimament.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aqui.

L'equip D també ha perdut. Valorar les situacions dels equips des de fora i sense gaires elements de judici sempre és complicat, però dona la impressió de què alguna cosa no s'ha fet bé. Reforçar aquest equip amb algun jugador del C i després jugar amb dues vacants, costa d'entendre. Si volem tenir alguna oportunitat de salvació, en aquestes tres últimes rondes els delegats d'aquests dos equips tenen que fer molt millor les coses.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aqui.

Les pròximes rondes són finals per a tots els nostres equips. Ja no hauran segones oportunitats, demostrarem si ens mereixem jugar la propera temporada en aquesta categoria o ben el contrari el nostre lloc està a la categoria inferior.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Los "MON" ha dit...

Mucho equipo en un punto de diferencia. Desde vosotros al cuarto clasificado. Así que la semana que viene os la jugais. Y despues puede que aun tengais que hacer una machada puntuando en las dos ultimas rondas o al menos lo suficiente para subir el desempate que puede ser que acabe siendo el juez.

Casi seguro que con 3,5 baja un equipo y la clave sera el desempate o tener 4 al menos.

Os sigo viendo salvados.

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo,

Como bien dices, la cosa esta muy complicada. Pero antes de echar números tenemos que ganar el domingo, porque sino se acabo la “fiesta”. El match del domingo va a ser difícil, pero nosotros vamos a “cara de perro”.

El Jake es un equipo muy experimentado y sus jugadores dan lo máximo en el por equipos. Bien, una autentica final para nosotros.

Gracias por tus palabras y animo, que todavía podeis conseguir el máximo.

Saludos y muchos éxitos,