diumenge, 13 de març del 2011

Setena ronda


El campionat està a la recta final i els esdeveniments comencen a ser decisius. Ja hi ha equips que estan molt a prop del desitjat ascens i altres que ja han baixat matemàticament.

Encontre fonamental per a nosaltres aquests matí, l'empat i la derrota ens abocava de facto al descens. El matx ha estat molt dur i igualat, tots sabíem el que ens jugàvem i els nervis han estat presents. Els errors han proliferat més del normal i a més d'un li han jugat una mala passada, fins el final ningú podia estar segur de com podia acabar l'encontre. Hem guanyat per la mínima, encara res esta decidit i fins l'última ronda no sabrem qui baixa. La qüestió està entre el Jake o nosaltres, però avui hem aconseguit seguir vius i podem estar satisfets.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquí.





L'equip B ha lluitat de valent amb el Peona i Peó B, en alguns moments de l'encontre semblava que es podia gaunyar, finalment s'ha perdut per la mínima.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquí.





L'equip C ha perdut amb el Llavaneres, també per la mínima, 4,5 a 3,5.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquí.

L'equip D s'ha presentat amb moltes baixes i ha perdut amb el Cadena per un contundent 8 a 0.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquí.

Avui tampoc ens han acompanyat els altres resultats, això ha estat la tònica tot el campionat. A vegades els resultats dels altres equips del grup van al teu favor i altres, com passa enguany, van en contra. A pesar d'això encara estem lluitant, queden dues rondes i els nostres contrincants són equips molt forts, tenim que guanyar el màxim de partides per aconseguir el millor desempat possible.

Salut i escacs,

6 comentaris:

Los "MON" ha dit...

Bueno, habeis hecho lo que teniais que hacer. Ahora si sumais cualquier medio o punto entero ante lo que os queda yo diria que eso os salva matematicamente. En todo caso puede que el desempate sea decisivo. Por nuestra parte intentaremos ayudar contra el Jake esta semana por la cuenta que nos trae.

Saludos.

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo,

Vuestra aportación es fundamental para nosotros. De todas maneras las aportaciones son mutuas, porque tampoco os iría nada mal a vosotros que puntuáramos en estas dos rondas que quedan. Difícil lo tenemos, puesto que tanto Sitges como Sant Josep son dos muy buenos equipos.

En este sentido querría pedirte, aprovechando tus aptitudes como árbitro y si te apetece, que me dieras una explicación de cómo se aplica el desempate en el por equipos; puesto que es muy probable que sea nuestro juez.

Muchas gracias de antemano,

Los "MON" ha dit...

Esto es una simbiosis, jejeje. Cambiamos ganar al Jake porque hagais dos empates contra Sitges y Sant Josep.

Fuera bromas, ganar al Jake es obligado para nosotros si queremos aspirar a algo. Y ganarle por lo maximo posible casi tambien.

Respecto al desempate es facil, se trata de multiplicar los puntos obtenidos por cada equipo por los puntos obtenidos en el match con ese equipo.

Por ejemplo, nosotros os ganamos 6 a 4 y llevamos 6 puntos en el por equipos. Pues para calcular el sonneborg del por equipos teneis que multiplicar nuestros puntos (6) por los puntos que nos hicisteis en el match (4) y eso da 24 en este caso y asi con cada equipo (da igual si ganas, pierdes o empatas el match).

Aqui cuentan solo los puntos totales de cada equipo multiplicado por los puntos obtenidos contra ese equipo en el match particular y asi sumados todos.

Asi que conseguir una buena puntuacion contra sitges o sant josepo aunque perdais os asegura un buena suma de sonneborg. Si perdeis por paliza malo.

Roger Salvo ha dit...

Si, esto que me explicas era lo que yo pensaba. Lo que pasa es que mis cuentas no coinciden con lo que sale en la web de la federación y esto me creaba dudas. Muchas gracias por la aclaración, ahora lo tengo claro.

Con respecto al ascenso directo tenéis una cosa que no tienen los demás, dependéis de vosotros mismos, ya que los otros dos en caso de ganar los dos encuentros dependerían del caprichoso desempate.

Saludos, capacidad y suerte,

Anònim ha dit...

Cal fer una felicitació especial al Bielsa que tant aquest match com el de Santa Eugènia es va quedar amb la pressió de la partida decisiva entre les mans ... i les va saber resoldre favorablement.

Roger Salvo ha dit...

Ben dit, Jaume. El que va fer el Bielsa va ser impressionant, en un final complicat però igualat, li vam dir que tenia que guanyar, va embolicar-la i va aconseguir enganyar el seu rival al més pur estil “trilero”.

També voldria destacar el punt que va fer el Pedro Martínez al primer tauler, va ser l’última partida i en un final força complicat i molt malament de temps, va saber treure el punt sencer que ens va donar la victòria.