dilluns, 8 de febrer del 2010

Tercera ronda


El dissabte passat, sobre quarts d'onze de la nit, estava veien el Madrid - Espanyol, partit ensopit per cert. De sobte va sonar el telèfon, era el José Ramírez, el nostre delegat, em va comunicar la mort del pare d'en Carlos Oliver, el nostre tercer taulell. Aprofito aquesta pàgina per expresar les meves condolències a la familia i desitjar molts ànims al Carlos, bon amic i millor persona.

El diumenge, tots els que estem per sota del tercer taulell vam tenir que pujar un taulell i repetir colors. El matx no va començar malament, el Josep Maria Jordán a l'últim taulell i el Pedro Martínez al primer, van fer taules i jo al setè vaig guanyar. Poc després el Javier Bielsa va perdre una partida plena de complicacions, d'aquestes que mai poden ser taules(sinó hi ha xec perpetu), aquesta partida es podia haver guanyat però la sort ens va donar l'esquena. Afortunadament el Carlos Alonso i el Fermín Tejero van guanyar i ens vam posar 4 a 2. Les coses pintaven bé, ja que les partides que faltaven no estaven malament, però alguns dels nostres ja començaven a jugar al "ping pong" amb el temps. El José Ramírez va resoldre la situació i va poder fer taules, però el Manuel Llopís va acabar perdent per temps. El marcador 4,5 a 3,5 i de les dues partides que quedaven una eren taules "planes" i en l'altra havien certes complicacions però el nostre jugador no estava pitjor. Però... la fatalitat va sorgir del no res i el nostre company es va deixar una peça i amb això la partida. 5 a 5. Aquest partit era molt important per a nosaltres i el vam tenir clarament a les nostres mans. No ha pogut ser, ara es tracta de seguir lluitant.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip B va treure un bon resultat jugant contra un equip superior a priori. Veien com es va desenvolupar el matx, potser es podia haver aconseguit el punt sencer, però l'empat no està malament.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip C va perdre amb el Cadena per 4,5 a 3,5. Mal resultat per a un equip que pot donar més de si.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip D va guanyar 4,5 a 3,5 al Diagonal Mar. Per a aquest equip, tot el que sigui sumar està força bé.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip E va treure un bon empat, tenint en compte que van jugar amb una baixa. 2 a 2 amb l'Eugeni d'Ors B.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Vull felicitar al Comtal, ja que si fan minimament els deures estan salvats. Nosaltres, si no volem baixar, tenim que fer alguna heroïcitat. Bé, el que tenim clar, és que no s'ho posarem fàcil a ningú.

Salut i escacs,