dilluns, 28 de desembre del 2009

El Congrés reneix

Aquest matí, dia 28 de desembre, ha arribat a l'Aeroport del Prat l'Anatoli Karpov. Allà l'esperava el Frederic Andreu president del Club d'Escacs Congrés. Tots dos s'han traslladat amb una gran limusina a les oficines del club, on el gran Anatoli ha signat el contracte que el lligarà pel nostre club per les properes 10 temporades.



Això si, ha exigit que constés al contracte un apartament turístic a la Barceloneta de 25 metres quadrats i "calerons" pels seus "gastos".

Tot seguit s'han traslladat a un cèntric restaurant de Ciutat Badia, on els esperaven tots els jugadors del primer equip. L'Anatoli s'ha petonejat a la russa amb tots els presents i molt especialment amb Roger Salvo, no se sap molt bé per què.

Després de l'àpat, el nostre president com és habitual en ell, ens ha llegit un discurs de quatre hores. Això a l'Anatoli l'ha emocionat molt i sense poder reprimir les llàgrimes, ens ha explicat que li havia recordat els temps d'en Breznev. Al final del discurs el nostre gran president ens ha notificat que estaven a punt de fitxar pel nostre club, Korchnoi, Spassky, Portisch, Timman i Najdorf. Li hem dit que a Najdorf no el podia fitxar, però ell sense deixar-nos acabar ens ha dit molt enfadat que quan ell es proposava una cosa sempre l'aconseguia, i seguidament ens ha promés que apart de guanyar el campionat de Catalunya i el d'Espanya li feia molta il·lusió guanyar el campionat d'Europa de Veterants competint amb la selecció Catalana. Després del discurs tots hem cridat com una sola veu "que tremoli l'enemic, el Congrés reneix".



Salut i escacs,