diumenge, 20 de desembre del 2009

Balls


Dintre de poc més d'un mes comença el per equips. Bé comença la competició, el "ball de bastons" podríem dir. Però prèviament, temporada rera temporada, es ballen altre mena de balls, podríem denominar-los com a "balls de saló".

La confecció de la llista de jugadors que tots els equips tenen que fer, representa un "ball" d'altes i baixes que en alguns casos poden arribar a ser frenètics.

Tots els equips, uns amb diners i altres amb persuasió, intenten captar jugadors i/o, en el seu cas, no tenir gaires baixes. Aquest autèntic "ball de saló" normalment passa desapersebut pels que no estan a la pista.

Fins passades festes no començarem a esbrinar amb més claredat el resultat d'aquest "balls de saló" i com sempre algunes "sorpreses" no les veurem fins que les llistes siguin públiques.

Però alguns canvis sembla que ja s'han produït:

Els Grans Mestres Miguel Illesques i José Manuel López de l'UGA i el Mestre FIDE del Sant Boi Orelvi Pérez han fitxat pel SCC Sabadell.

El Mestre FIDE Eduard López que fins ara jugava al Maragall, ha fitxat per l'Escola d'Escacs de Barcelona.

El sub-16 i prometedor jugador Erik Martínez, jugarà al Club d'Escacs Sant Martí.

El Cerdanyola de Mataró s'ha reforçat amb el Jordi Vall.

El Foment Martinenc ha fet una "inversió de futur" fitxant el sub-12 Martin Forsberg.

El Sant Josep de Badalona, que juga a Segona Divisió, s'està reforçant de valent. Ha fitxat a Lazaro Lorenzo, Carlos E. Burgos (Mestre Internacional), Ramón José i Ivan Aguilar. De ben segur que aquest any lluitaran per pujar de categoria.

L'Emili Muñoz a deixat el Sant Boi i ha fitxat pel Peona i Peó.

Aquests son els "balls" que us puc explicar fins aquest moment. Cal dir que els fitxatges d'en Illescas i "Super López" pel Sabadell, són una autèntica "bomba" que obligarà els altres clubs que aspiren al títol a moure fitxa. Tindrem un pre per equips mogut.

Si sabeu d'uns altres moviments entre clubs o us assabenteu de nous, us agrairia que m'ho comuniquéssiu.

Salut i escacs,