diumenge, 3 d’abril de 2022

Per equips 2022. Onzena ronda.Onzena ronda i última pels equips de Primera Divisió Nacional. Nosaltres, el Club d'Escacs Sant Martí, hem guanyat i el proper any seguirem estant a aquesta categoria.

Però anem a pams, abans d'explicar com ha anat el nostre grup, vull explicar que ahir dissabte el Club Escacs Barberà es va proclamar Campió de Catalunya. Des d'aquest modest blog vull felicitar-los, ja que durant tot el campionat han demostrat ser l'equip més en forma i han estat uns justos vencedors.


Foto: Club Escacs Barberà

Ara si, anem al que ha estat la jornada pel meu club, el Club d'Escacs Sant Martí. Avui hem tingut un matí plàcid, ja que hem guanyat amb un marcador contundent.

Els enfrontaments del matx han estat aquests:

Imatge: FCE
Foto: Pablo Castillo

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:

Imatge: FCE

Us passo també la classificació final d'aquest grup:

Imatge: FCE

Bé, com podeu veure hem aconseguit mantenir la categoria. No tan sols la del primer equip, sinó també en tots els altres equips del club.

S'ha de dir que degut a la gran quantitat de baixes que el club ha patit duran tot el campionat, el aconseguir el que cap equip hagi baixat de categoria té un gran mèrit.

Voldria destacar que gran part d'aquest mèrit és responsabilitat d'una persona. Em refereixo a l'amic Pablo Castillo, que a part de coordinar, setmana rere setmana, la confecció dels equips, també ha tingut la responsabilitat de jugar la majoria de les rondes en el primer tauler. Va per tu, Pablo!Esta clar que no tan sols el nostre club ha patit que molts dels jugador que en altres anys anteriors jugaven el per equips, aquest any no han volgut jugar-lo. Ha estat un mal més o menys repartit. M'agradaria pensar que en aquests mesos que falten pel proper per equips, la situació es vagi normalitzant i tornem ha tenir una competició totalment normal. Espero i desitjo que sigui així.

Salut i escacs,