dilluns, 14 de març del 2022

Per equips 2022. Vuitena ronda.


Vuitena ronda del Per equips a Catalunya. Ronda important ja que a la majoria dels equips tan sols els queda la novena ronda com a ronda final.

Als grups de Divisió d'Honor com a final de la fase prèvia i a la resta de categories, menys la Primera Divisió Nacional, representa el final de la competició.

Per alguns equips la classificació ja els ha deixat totalment clares les coses, però molts altres tenen la novena ronda com una autentica final per assolir els seus objectius.

Referent al Sant Martí, avui el primer equip a descansat ja que tenien com a contrincant la vacant que va deixar el Reus Deportiu. L'equip B ha sofert una contundent derrota i, malauradament, ha passat a ocupar plaça de descens. L'equip C ha empatat i ja està fora de tot perill. L'Equip D també ha empatat i també no té cap possibilitat de baixar.

Aquests han estat els resultats al grup del primer equip:

Imatge: FCE

Aquests han estat els resultats al grup de l'equip B.

Imatge: FCE









Aquests han estat els resultats al grup de l'equip C.

Imatge: FCE

Aquests han estat els resultats al grup de l'equip D.

Imatge: FCE

Com he comentat anteriorment, als equips de Primera Divisió Nacional encara els queden algunes rondes, en concret tres, i en el nostre cas la salvació encara no està gaire clara.

Salut i escacs,